.

3 зодии, които не искат сериозни връзки

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които не искат сериозни връзки
Снимка: Pexels

Някои знаят какво искат най-много от живота - стабилна, истинска връзка, отдаденост, постоянство, най-близък човек, с когото могат да си споделят и двамата да си помагат. Те дори се чувстват изгубени, когато нямат връзка и си нямат някого, на когото могат да разкажат тайните си и за когото знаят, че няма да ги предаде. Но други не могат да са толкова постоянни и сериозни, трудно им е да спазват обещания и да остават лоялни и предпочитат флиртовете и отворените връзки. Ето кои са зодиите, които рядко се впускат в сериозна връзка.

 


Близнаци

 

Бързо се трансформират, имат две лица. Обичат промяната и искат да опитват нови неща постоянно. Могат да си противоречат, често да се карат с другите, но не го правят нарочно или с лоша цел. Така се забавляват и не гледат на нещата много сериозно. Близнаците се сприятеляват много лесно, комуникативни са, но рядко се привързват силно към някого. Флиртуват и създават нетрайни връзки. Дори често закъсняват за срещи и не правят добро впечатление. Но са искрени и няма да ви залъгват, че търсят нещо стабилно.

 


Стрелец

 

Те са най-независимите знаци в зодиака. Свободата е техен приоритет и не поставят нищо над нея. Обичат предизвикателствата, опитват нови неща, трупат опит и знания. Гордеят се с това, че не очакват и не искат нищо от никого. Да се отдадат изцяло на един човек им се струва плашещо. Но са много социални и любопитни, изобщо не обичат да са сами. Във връзките карат полека и гледат нещата да са простички, а не дълбоки, за да могат да продължават да поставят себе си на първо място и да правят каквото си искат.

 


Лъв

 

Лъвът е пълен с енергия, страст, винаги е развълнуван. Представителите на тази зодия обичат тръпката от преследването и са доволни, когато успеят да уловят "жертвата". Но реално удоволствието им е най-голямо по време на флирта, първите срещи, опознаването на другия, после им става малко скучно. Обичат вниманието и искат другите да им се възхищават и да се борят за тях, затова трудно остават дълго с един човек. Уверени са - не се чудят дали някой ги харесва, знаят, че винаги правят впечатление.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...