.

Къде зодиите ще намерят своята половинка през студените месеци?

Ето къде

Ивета Иванова
Къде зодиите ще намерят своята половинка през студените месеци?
Снимка: Pexels

Есента и зимата са най-хубавото време да имаш някого до себе си. Има вълнуващи празници, времето е студено и на всеки му се иска просто да гушне любимия човек, да гледа филми с него и да чувства топлина, дори когато навън температурите са под нулата. Ето и къде е най-вероятно зодиите да срещнат специален човек през предстоящите студени месеци.

 


Овен

 

Те най-вероятно ще намерят някого, когото много харесват на футболен мач. Овните са енергични, страстни и обичат да усещат вълнение и тръпка, затова често ходят на стадиона. Докато се наслаждават на играта, ще могат да завържат разговор с приятен човек.

 


Телец 

 

Телците обожават храната. Есента често ходят на пазар, за да си вземат продукти, с които да приготвят топло ястие вкъщи. Много е вероятно да намерят своя половинка на фермерски пазар с пресни плодове и зеленчуци.

 


Близнаци

 

Тези знаци много обичат да флиртуват, есента са в стихията си. Ще намерят нова тръпка в Tinder или други сайтове за запознанства. Сладкодумни са и ще знаят какво да напишат, за да впечатлят.

 


Рак

 

Раците са хората, които се обличат най-топло. Дойде ли есен, вкъщи почти постоянно стоят под одеалото. Навън носят най-пухените пуловери и дебели суичери. Най-вероятно е някой да ги заговори на улицата или в кварталното кафене, като им направи комплимент за палтото или пуловера.

 


Лъв

 

Доста са социални. Ходят на много купони, общуват активно, запознават се с нови хора. Нощта на Хелоуин ще е незабравима за тях, дали са на домашно парти или на клуб - някой маскиран ще ги впечатли и ще си изкарат страхотно празника.

 


Дева

 

Девите са известни с това, че винаги планират всичко внимателно и дълго. Ще срещнат специален човек по време на пазаруването за Хелоуин. Може да е когато търсят и пробват костюм или когато купуват бонбони и сладки за партито.

 


Везни

 

Есента е техният сезон. Ще имат или вече са имали незабравим рожден ден и там ще намерят своя човек. Много са комуникативни и забавни, винаги се забелязват. Ако не са срещнали никой специален на рождения ден, със сигурност ще го срещнат на някой есенен или зимен купон.

 


Скорпион

 

Скорпионите обичат мистериите, загадките, вълнението. Може да намерят половинка, докато са на панаир, в увеселителен парк, в ескейп стая или на планински поход. Със сигурност няма да им е скучно.

 


Стрелец

 

Най-големите приключенци. През есента винаги измислят интересни дейности за компанията - посещаване на изоставена къща, на незаселен район, на страшен квартал. Смели са, безстрашни и докато се забавляват и защитават другите, ще впечатлят някого.

 


Козирог

 

Искат постоянно да учат нови неща, да обогатяват знанията и уменията си. Търсят и такъв човек. Ще усетят химията с някого в библиотеката, на някакъв курс, в книжарницата или на семинар.

 


Водолей

 

Водолеите обичат да са сред много хора, енергични са, интересни. Хората бързо започват да ги обичат. Тези знаци флиртуват добре и ще впечатлят някого именно на такова претъпкано място - на фестивал, концерт. Има шанс и да срещнат някого по време на благотворителна акция - засаждане на дървета и т.н.

 


Риби

 

Истински романтици, винаги искат да са влюбени. Мечтаят смело, фантазират си. Искат да намерят човек, който е креативен и талантлив като тях. Това може да стане в библиотеката, на литературно четене, в старите кина, в театъра.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
1
1
!
Отговори
nali ne tulkuvame slujebno ? za6toto otdavna znaia kogo obi4am i obojavam
Страница 1 от 1