регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Седмичен любовен хороскоп 5-11 ноември

Какво ви чака?

Седмичен любовен хороскоп 5-11 ноември
Снимка: Pexels

Овен


Объркан и леко хаотичен период. Ще имате доста задължения и ще ви е трудно да разпределите времето и силите си. Непрекъснато ще се налага да отлагате едно, за да направите друго и усещането, че няма да се справите ще се отрази зле на настроението ви. И в романтичен план ситуацията няма да е много по-окуражаваща. Възможни са разправии с половинката, липса на разбиране, спорове по незначителни поводи. Ще си ги спестите, ако се виждате по-рядко. На нямащите приятел/ка няма да им е до любовни авантюри, така че няма да имат и грижи поне в тази област.

 

Телец


В началото на седмицата събитията ще се развиват спокойно и предвидимо. Ако имате желание да сте по-често в компанията на половинката си направете го точно тогава. Постепенно „облаците ще се сгъстяват“ и ще имате все повече и повече неотложни занимания. Не забравяйте какво сте обещали, дори да е било преди доста време. Приятел/ката ви очаква от вас активни действия и, ако не спазите думата си, ще си имате неприятности. В почивните дни се опитайте наистина да си починете, но не зяпайки телевизия или разцъквайки на компа, а спортувайки или поне с игри на открито. Подбора на компания си е лично ваш избор.

 

Близнаци


Не се дръжте предизвикателно и не мислете, че всичко ви е позволено. Поведението ви може да провокира бурна разправия с половинката и да си наговорите неща, за които и двамата още в следващата секунда ще съжалявате. Първите дни на седмицата ще започнат с разнообразни преживявания, които ще се отразят стимулиращо на самочувствието ви. От друга страна, точно по тази причина любовните ви отношения ще пострадат. Опитайте се да не задълбочавате противоречията. Ще е най-лесно, ако смените темата на разговор. Не че всичко изведнъж ще тръгне „по мед и масло“, но поне ще ви остане време за размисъл в периода на „студената война“. Ако не успокоите страстите не е изключено да прекратите връзката.

 

Рак


Вероятно ще усетите известно охладняване на отношенията и дистанциране на половинката ви, но ще ви е трудно да си обясните причините. Анализирайте последните случки и помислете дали реакциите ви всеки път са били адекватни. Инерцията ви винаги да прехвърляте върху околните собственото си настроение и да ги отъждествявате със себе си не издава ли собственическо отношение? Ако държите на връзката си не е ли редно всеки от вас да разполага със собствено време и собствена територия? Еднакво ли сте критични към своите постъпки и тези на околните? В случай, че се затруднявате да отговорите на тези въпроси има и по-лесен начин. Просто попитайте приятел/ката си и приемете отговора такъв, какъвто е. Не забравяйте, че перспективата на една връзка зависи от усилията и на двамата.

 

Лъв


Изненадващо ще се окажете по-заети отколкото очаквате. Практическите занимания ще погълнат буквално всичкото ви време, дори онова, което ви се полага като свободно, но по-лошото е, че резултатите от усилията ви няма да оправдаят предварителните очаквания. Ситуацията ще се отрази негативно на настроението ви и ще имате нужда от подкрепа и съчувствие. Естествено е в такъв момент да се надявате на разбиране от страна на половинката си, но съвсем не е сигурно, че той/тя ще вникне в проблемите ви. Не се уединявайте и не се цупете. Споделете тревогите си на глас. Реакцията на приятел/ката ви ще е достатъчна, за да се убедите, че „дяволът съвсем не е чак толкова черен“.

 

Дева


Очакват ви изненади през тази седмица и, за съжаление, няма да са от най-приятните. Вие умеете лесно и бързо да си изграждате схеми на действие. Следвате конкретни принципи и сте безкрайно прецизни, което е основа на успехите ви и достатъчен повод за самоувереност. Точно тази самоувереност ще ви изиграе лоша шега. Без да сте обсъдили намеренията си с половинката ще очаквате, че той/тя ще реагира по конкретен начин. Какво удивление, обаче, предположенията ви ще останат излъгани. Няма място за сърдене. Разберете, че всеки има собствен начин на мислене и следващия път обсъждайте подробностите по тактиката си предварително.

 

Везни


Текущите занимания няма да ви затруднят изобщо и ще разполагате с достатъчно свободно време. Най-същественият ви въпрос през тази седмица ще е: с какво да се позабавлявате и кого да си поканите за компания. За вас ситуацията е твърде приятна, но за половинката ви няма да е чак толкова. Защото ако той/тя не разполага с такива възможности за развлечения може да се разсърди, да ревнува, да се затвори в себе си и какво ли още не, което от своя страна ще ви разтревожи не на шега. Предложете помощ, това го умеете. Използвайте част от свободното си време за да сте заедно, но в процес на работа. Ще стабилизирате отношенията си и ще се почувствате полезни.

 

Скорпион


Предстои динамичен период, изпълнен с нови романтични емоции. Ще изпитвате необходимост да сте често в обкръжението на приятел/ката си и ще измисляте оригинални начини, за да осъществите желанието си. За ваша радост, той/тя ще оцени високо усилията ви и ще откликне с одобрение. Отношенията ви ще се задълбочат и ще намерите много нови общи теми, които ви интересуват. Едновременно с това ще сте достатъчно притегателни и ще привличате вниманието към себе си. Някой недвусмислено ще ви подскаже, че търси връзка. Помислете за последствията.

 

Стрелец


Най-важното събитие за представителите на вашия знак през тази седмица е преминаването на Юпитер в „собствения си дом“, т.е. в Стрелеца, което обещава промени в почти всички сфери, включително в любовната. Ще преосмислите перспективата на връзката си и ще потърсите начин да освежите отношенията. Приятел/ката ви ще приеме усилията ви с взаимност и одобрение. За необвързаните ще има изненади. Ще успеят да се сближат с личност, която от доста време изпълва съзнанието им. Дали ще създадат трайна връзка или не зависи от умението им да подреждат целите си.

 

Козирог


Ако с отношенията ви всичко е наред, значи от вас се иска само едно: да ги запазите такива, каквито са. Наблюдавайте поведението и настроението на половинката си. Ако установите, че той/тя не излъчва радост, а тъга, разберете защо. Направете някаква изненада, измислете нещо дребно, което ще предизвика усмивка. Вие сте в състояние да превърнете един обикновен ден в хубав спомен, да намерите решение дори на „най-сложния пъзел“. Емоциите на необвързаните Козирози ще са свързани с някакви публични изяви, където ще си осигурят нови симпатии.

 

Водолей


Ще текат еднакви дните един след друг като пълноводна река. Пълноводна, но безцветна и в този смисъл скучна. По друг начин казано, през тази седмица не се надявайте на бурни романтични емоции. Времето ви ще е ангажирано предимно с текущите занимания, а разнообразието, дори и да го има, ще е по инициатива на приятел/ката ви, а не по ваша. Възползвайте се от момента да създадете ред около себе си, да довършите изоставеното, да попълните липсващите си знания. В края на седмицата ситуацията ще е по-динамична, любовните преживявания по-интензивни и свързани с интелектуалните ви интереси.

 

Риби


Ще имате поводи за усмивки през тази седмица, независимо че изобщо няма да си давате зор за нищо. Ще се представите прекрасно на някакво публично мероприятие и ще се радвате на куп похвали и комплименти. Успехът може да не въодушеви вас, но ще въодушеви половинката и той/тя с радост ще ви организира разни забавления, за да ви зарадва допълнително. Приемете ги и се наслаждавайте. Ще е прекрасно, макар и за кратко. В края на седмицата неприятна клюка по ваш адрес ще ви развали настроението. Реагирайте спокойно, а още по-добре с безразличие. Колкото по-малко обръщате внимание на интригите толкова по-убедително ще ги омаловажите.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...