.

3 знака, че връзката ви е станала скучна

Ето и какво може да направите по въпроса

Ивета Иванова
3 знака, че връзката ви е станала скучна
Снимка: Pixabay

Продължителните връзки понякога могат да станат леко скучни. Партньорите вече се познават много добре, изживяли са доста неща заедно, ходили са на различни места, опитвали са да правят много съвместни занимания. Тръпката може да отлита с времето, но това не означава, че връзката трябва да се прекрати, особено ако любовта и уважението между двамата са все така силни. Ето как да познаете, че отношенията ви са зациклили и връзката става скучна, според Elite Daily.

 


1. Монотонност

 

Вече може да предвиждате реакциите и мненията на половинката и това не е лошо. Показва, че наистина имате стабилни отношения. Но рутината изтощава. Не трябва да позволявате вълнението да си отиде. Спрете да правите едни и същи неща всеки път. Ако ходите само на едни и същи места, сменете обстановката - отидете на почивка, посетете повече интересни събития, посещавайте някакви курсове заедно, измислете си игри, които ще са забавни и за двамата. Не трябва срещите ви и времето, прекарано заедно, да включват само питиета, филми, вечери и разходки в близкия парк. Би следвало да сте много по-близки и да можете да се наслаждавате заедно на доста неща, както и да имате желание да си прекарвате по-вълнуващо.

 

Изтривате бившето гадже от общите снимки чрез ново приложение

 

 

2. Разговорите са безсмислени

 

Отначало сте си говорили повече за чувства, преживявания, ситуации, в които сте били поставени. И това е нормално - опознавали сте се и сте разказвали за себе си. А и ако дори мълчанието с един човек ви е приятно, значи наистина се чувствате комфортно с него и сте си станали близки. Но не трябва и разговорите ви вече да обхващат само общи теми, като работа, учене, времето или къде да хапнете. Може да се чувствате сякаш няма какво ново да си кажете, но продължавайте да говорите за свои чувства и емоции. Ако правите и повече различни и нови неща заедно - ще може да поприказвате и за тях.

 

3 знака, че връзката ви е стабилна

 

 

3. Не се чувствате щастливи

 

Първоначално връзките са много вълнуващи, защото не се знае какво ще стане и какви изненади крие половинката. Тогава се радвате повече на малките жестове, подаръци, на времето, което споделяте и оценяте всичко това. После обаче приемате тези неща за нещо съвсем нормално, част от ежедневието ви. И дори не се чувствате толкова специални и щастливи. Скучно ви е, което ви прави по-скоро нещастни. Не забравяйте, че любовта не си е отишла и трябва да се радвате на жестовете, изненадите, романтичните срещи винаги. Тези неща не бива да се приемат за даденост, а показват, че партньорът наистина се интересува от вас и иска да ви зарадва. И двамата трябва да се опитате да станете по-креативни и да се грижите един за друг. Организирайте някое събитие, направете си повече романтични срещи, подарете си време само за вас двамата.

 

4 зодии, които създават продължителни връзки

 

6 мита за мъжете и жените


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 7 месеца
3
2
!
Отговори
, da , ne mi e mnogo hubavo , 4e mujut , kogoto obojavam i obi4am ne e do men v tozi mig realno , i 4e triabva da mi se spi i da ne moga da se nagu6kam realno v nego , a da mu pi6a pisumca. lipsva mi , iskam go sega , tuk do men ...no sum dala duma i go 4akam vuv vremeto
Страница 1 от 1