.

6 зодии, които се целуват страхотно!

Няма да забравите техните целувки

Ивета Иванова
6 зодии, които се целуват страхотно!
Снимка: Pexels

Целувките несъмнено могат да оправят настроението на всеки. Важно е между партньорите да има химия и целувките да са страстни и продължителни. Това показва, че наистина си пасвате на интимно ниво, държите един на други, харесвате се много. Ето и зодиите, които се целуват най-добре.

 


Овен

 

Изключително страстни и пламенни. Трябва им само знак, че целувката наистина ви харесва, и те ще дадат още повече от себе си. Ще ви целуват все по-страстно. Именно по целувките се разбира дали наистина Овенът ви харесва много - не могат да имитират страстна целувка и да се преструват. Ако ви целуват дълго, не могат да се отделят от вас, ако се раздават и сякаш сте в друг свят, когато ви целунат, значи наистина имат чувства към вас.

 


Телец

 

И Телците са много страстни. Гледат на целуването като на вид изкуство и се стараят, за да се получи шедьовър. Целувките им са доста продължителни, сякаш не се изморяват и не им омръзва. И това сякаш им е природен талант, може и да не са се упражнявали много, да не са имали много партньори преди вас, просто им се отдава да целуват. Техните целувки побъркват и карат другия да трепери.

 


Рак

 

Раците са истински съблазнители. Те са прекрасни и топлосърдечни хора, сладки са и не е възможно някой да им устои. Може да не ви целунат още на първата среща, но чакането определено ще си е струвало. Раците влагат много любов в целувката, не искат тя да е нещо обикновено, затова чакат, докато се сближите. Целуват се магично, винаги ще искате да ги целунете отново.

 


Лъв

 

Тези зодии искат да впечатлят с умението си да се целуват. Те искат да са победители във всичко, но дават най-много от себе си, що се отнася до любовта и страстта. Често партньорите на Лъвовете стават обсебени от тях. Тези знаци са дръзки, смели, уверени, искат да ви изумят и успяват да го постигнат. Дълго помните целувките на Лъва.

 


Скорпион

 

Скорпионите са мистериозни, загадъчни, в началото са сдържани и карат партньорите наистина да започнат да копнеят за целувка. И когато наградят човека до тях с целувка, това е наистина вълшебно преживяване и за двамата. Скорпионите приемат целувките като предизвикателство, отдават се на момента и дават всичко от себе си. Оставят чувствата да ги завладеят и целуват изключително страстно и продължително.

 


Стрелец

 

Те притежават свободен дух, не се интересуват какво мислят околните за тях и са много позитивни. Непукисти са, не се чудят кога е перфектният момент да целунат някого, нито дали целувката ще е добра. Затова техните целувки са доста интересни и непредвидими. Няма напрежение, нито неловък момент. Не се стараят да ви впечатлят, просто се отдават на насладата. И целувката им е незабравима, точно защото е различна.

 

Вижте още:

 

3 знака, че връзката ви е станала скучна

 

Зодиакални двойки, които не си подхождат

 

Според зодията: Как да направите партньора щастлив
 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
2
1
!
Отговори
pone az priemam celuvkata kato izraz na 4uvstvo na obi4 kum 4oveka. govoria za celuvka ot liubov , ina4e slujebnite celuvki ne me interesuvat. govoria bez tulkuvania.
Страница 1 от 1