.

Седмичен любовен хороскоп 26 ноември - 2 декември

Вижте какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 26 ноември - 2 декември
Снимка: Pexels

Овен

 

Ще се наложи да се справите с непредвидени затруднения през тази седмица. По финансови причини няма да осъществите някакво свое желание, а може да е и повече от едно. Прекалено сте спонтанни и, когато сте в лошо настроение, сте склонни да говорите по-бързо, отколкото да мислите. Срещайте се с половинката си само, ако изпитвате непреодолима нужда да сте заедно и сте сигурни, че няма да навредите на отношенията си. Изпълнявайте обещанията, които сте дали.

 


Телец

 

Някои проблеми, свързани с учебните ви занимания или грижи на семейството за известно време ще ви принудят да отклоните вниманието си от романтичния живот. Няма да разполагате с достатъчно време и половинката ви ще остане на заден план. Не е изключено той/тя да се разсърди, усещайки изолацията. За да не се стига до там е добре да споделите тревогите, макар и виртуално. Няма да получите готово решение, но и съчувствието ще е достатъчно, за да ви окуражи.

 


Близнаци

 

Романтичните емоции ще са повече от всички останали и ще ви тонизират, ще поддържат доброто ви настроение. В същото време и контактите ви ще са доста интензивни. Когато сте весели сте особено привлекателни и желаещите да се сближат с вас ще са повече от обикновено. Преценявайте внимателно поведението си, независимо дали вече си имате приятел/ка или не. И в двата случая може да ви спретнат интрига, която със сигурност ще ви накара да се чувствате виновни.

 


Рак

 

Първоначалните ви планове ще претърпят рязка промяна, за която не сте готови. Ще се отрази на настроението и на поведението ви. Няма да имате проблеми с текущите си задължения, а по-скоро с комуникацията. Опитайте се повече да слушате, включително да изслушвате събеседниците си и по-малко да критикувате. Препоръката е валидна в много по-голяма степен за онези от вас, които вече са във връзка. Невъздържаните забележки ще създадат необратими последствия.

 


Лъв

 

Личните и по-точно любовните отношения ще са сравнително спокойни, за разлика от настроението ви, което ще е нестабилно. Ще се случат изненадващи събития през тази седмица и ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Ще имате нужда от подкрепа за някои свои идеи. Самостоятелната работа ще ви е леко проблематична. Следвайте тенденциите и обмисляйте подробностите. Никой не очаква от вас „чудеса от храброст“, правете онова, което можете по начина, който познавате. Обсъждайте съмненията си с половинката, ще ви окуражи и помогне да възстановите присъщата си самоувереност.

 


Дева

 

Част от ежедневните занимания ще ви затруднят. Няма да получите резултатите, които бихте желали и може да приемете ситуацията като лично поражение. Не драматизирайте излишно, всеки има своите добри и лоши моменти. Отделете време за спорт, за разходка сред природата, но самостоятелно или с приятели, които не са обект на романтичните ви желания. Ограничете срещите с половинката докато се успокоите. В края на седмицата може да ви поканят на парти или неформална сбирка по интереси. Ще се почувствате далеч по-добре и, дори да е имало някакви разногласия между вас и приятел/ката ви, ще ги забравите.

 


Везни

 

Както учебните задачи, така и тези, свързани със страничните ви интереси ще са повече от обикновено и ще се наложи да се лишите от някои развлечения. На вас това може и да не ви попречи, но приятел/ката ви рано или късно ще усети, че ви няма. Телефонните обаждания и СМС-ите ще зачестят, а вие трябва да решите дали сте в състояние да разпределите времето си така, че да си насрочвате любовни срещи или този път се налага да сте разделени за известно време. Помислете дали няма начин да вършите някои неща заедно и да съчетаете полезното с приятното по един практично-романтичен начин.

 


Скорпион

 

Леко сте разсеяни и хаотични, но за сметка на това пък сте достатъчно вдъхновени. Изпитвате необходимост да обсъждате с някого всяка своя спонтанна идея и желанието ви да сте с половинката ще се засилва с всеки изминал ден. Ако той/тя има възможност да ви обърне достатъчно внимание, значи сте в идеалната ситуация. Ако обаче, си има собствени проблеми и разполага с ограничено време, може да се почувствате тъжни и самотни. Не стигайте до крайности. Овладейте емоциите и проявете разбиране към неговите/нейните грижи. Щом усети подкрепа ще ви отговори със същото.

 


Стрелец

 

Понякога от небрежност и липса на старание се налага да правите едно и също по няколко пъти. На всичкото отгоре дори някой да се опита да ви предупреди какво ще се случи предпочитате да отричате очевидното, отколкото да приемете мисълта, че грешите. През тази седмица ще се случи за пореден път да оправяте стари грешки, които най-вероятно ще станат повод за остри спорове с половинката ви. Ако имате нужда от помощ и не можете да се справите самостоятелно приемете критиките с усмивка и побързайте да оправите нещата. В случай, че „подредите пъзела“ със собствени сили, споделете резултата. Бъдете сигурни, че той/тя, ще се зарадва не по-малко от вас.

 


Козирог

 

Състезание или друга публична изява, за която се подготвяте ще бъде отложено или преместено на друга дата, но пак през тази седмица. Отсрочката ще ви се отрази благоприятно. Ще имате възможност да си позволите малка почивка, да прецените силите и да подредите тактическите си ходове. Ще овладеете напрежението и ще избегнете някои конфликти от личен характер. Спомнете си за какво спорихте с половинката си на последните няколко срещи и имало ли е смисъл изобщо да се разправяте. Отговорът ще ви подскаже как трябва да се държите, за да изгладите конфликтите.

 


Водолей

 

Уединете се за известно време, независимо дали сте във връзка или не. Подредете мислите и целите си. През тази седмица ще ви е трудно да общувате спокойно и да разговаряте разбрано. Контактите с околните по-скоро ще ви изнервят, отколкото да са ви полезни. Във ваша полза е да не обсъждате преживяванията си. В желанието си да ви услужат всички ще споделят опит, което още повече ще ви ядоса. Не се впускайте в любовни авантюри. Ще са кратки и свързани с неприятни спомени.

 


Риби

 

По-чувствителни сте от обикновено и непрекъснато търсите внимание. Ако половинката ви не се обади повече от час-два започвате да мислите за раздяла, да си внушавате, че се случва нещо фатално и че повече никога няма да сте заедно. Не бъдете фаталисти. Вярвайте на интуицията си и, ако имате въпроси, задайте ги директно. Отговорите не само ще ви окуражат и развеселят, но може да ви накарат да разберете в колко глупава ситуация изпадате, поддавайки се на неоснователни съмнения. Периодът ще е по-лесен за онези, които все още нямат стабилна връзка. Ежедневните им грижи ще изместят романтичните терзания.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...