.

Кога да качите първата снимка с новото гадже в Instagram?

Ето кога

Ивета Иванова
Кога да качите първата снимка с новото гадже в Instagram?
Снимка: Pexels

Социалните мрежи са голяма част от живота на младите хора, а Instagram е любим на тийнейджърите. Публикуването на снимки, които може да обработите и те да изглеждат професионално, както и слагането на сладки хаштагове, е хоби за мнозина.

 

Разбира се, най-изкушаващо е да се качват снимки с гаджето, особено от романтични места или свързани с романтични преживявания. Въпросът е обаче кога е правилното време да постнете снимка с гаджето, ако връзката ви е отскоро, но все пак искате да покажете колко сладки сте заедно и колко се радвате, че този човек е в живота ви?

 

Зодиите, които са родени един за друг!


Някои хора се страхуват да публикуват снимка прекалено рано, за да не изплашат новата половинка. Прочуване на  Pew Research Center от 2014 г. показва, че 45% от младите хора смятат, че акаунтите им в социалните мрежи имат огромно влияние над връзките им. Естествено, няма как да има правилна формула за това кога е най-подходящият момент да качите първа снимка с партньора. Едни връзки се развиват по-бавно, други по-бързо, някои хора обичат да постват и качват много снимки, други са по-резервирани.

 

Изтривате бившето гадже от общите снимки чрез ново приложение


Eкспертът по онлайн връзки, Джули Спира, казва пред Elite Daily, че публикуването на първата обща снимка с гаджето е нормално да се случи между 6 седмици и 2 месеца, откакто сте уточнили, че имате връзка. Предполага се, че за това време роднините и най-близките ви приятели вече ще знаят, че имате приятел/ка и няма да изненадате тях. А и връзката вече е започнала да се развива и да върви в някаква посока, нищо, че не може да се говори за кой знае колко сериозни отношения. В крайна сметка една снимка не означава, че правите предложение за брак.

 

4 зодии, които късат чрез съобщения

 

Повечето хора имат много снимки с бивши колеги, стари приятели, бивши съученици, които почти не виждат или с които не са били толкова близки, но това не означава, че трябва да изтриете всички спомени и периоди от живота си. Или че може да качвате снимка само с изключително близък човек.

 

4 начина, по които езикът на тялото саботира връзката
 

Според Спира, е хубаво да изчакате малко повече време за публикуване на фотос с новото гадже, ако то току-що сте приключили друга връзка и веднага сте започнали нова. Така може да нараните бившата половинка, ако тя още не е продължила напред. А и да се убедите, че вие наистина сте продължили.

 

Може да питате и партньорът дали е съгласен да постнете снимката, за да си спестите неловки моменти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
3
1
!
Отговори
obojavam i obi4am prekrasen muj , 4ovek s kogoto jelaia da spodelia ostatuka ot dnite si ob6to . i to ne da e v neta a na jivo , realno . i 4akam za tova ot mnogo vreme .
Страница 1 от 1