.

4 начина, по които Facebook саботира връзката

Вижте как

Ивета Иванова
4 начина, по които Facebook саботира връзката
Снимка: Pixabay

Хората са имали връзки много преди социалните мрежи да съществуват. И тогава е имало спорове, раздели, ревност, разбити сърца, прекалено високи очаквания, обиди и т.н. Но е доказано, че с разрастването на социалните мрежи, любовните връзки можа да станат още по-трудни за поддържане. Ето и как Facebook може да провали отношенията ви с любимия/любимата.

 


1. Време в мрежата

 

Ако прекарвате прекалено много време в тази социална мрежа, партньорът може да започне да ревнува. Ще се чуди дали не флиртувате с някого там, дали постовете във Facebook не са ви по-интересни и ценни, отколкото времето с половинката.

 


2. Лични постове

 

Не бива да споделяте прекалено лични неща в мрежата. Снимки от празненства и екскурзии с гаджето не са проблем. Но не пишете статуси, с които разкривате какви проблеми имате двамата във връзката и защо се карате. Това е клюкарстване, а и едва ли трябва такова нещо да се разбира от хора, които са ви само познати. Това са си ваши лични проблеми и разговори.

 


3. Скролване в леглото

 

Не трябва да скролвате из Facebook прекалено много, докато сте в леглото. Това разваля интимните и романтичните моменти между вас двамата. А и излиза, че предпочитате да стоите на телефона, а да бъдете близо до любимия и да се отдавате на чувствата си, ви е скучно.

 


4. Снимки с бившата/бившия

 

Ако имате прекалено много снимки с бившето гадже, а дори не сте имали много дълга връзка с него, не е лошо да махнете някои от тях. Естествено, не е задължително да триете всичко - ясно е, че сте имали любовен живот и преди новото гадже. Но ако държите всяка една снимка и любовно послание за бившата половинка, ситуацията е леко странна. Оставете само нещо, което много ви харесва и ви носи хубав спомен, но помнете, че имате нов човек в живота си и трябва да посвещавате вниманието си на него.

 

5 неща, които хората разчистват/махат при нова връзка

 

4 начина, по които езикът на тялото саботира връзката

 

5 песни, които да не слушате след раздяла

 

Кога да качите първата снимка с новото гадже в Instagram?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
2
1
!
Отговори
mujut , kogoto obojavam niama podobno mislene- na revnost ,nedoverie i tam kakvoto moje o6te da se dobavi .
Страница 1 от 1