.

4 зодии, които не избързват с обвързването

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които не избързват с обвързването
Снимка: Pexels

Няма формула, която да приложите, когато искате да създадете здрава и стабилна връзка. Някои хора се отдават на момента, емоционални и страстни са и веднага, когато усетят, че много харесват някой, се впускат във връзката и я приемат за сериозна още в началото. Това обикновено правят Овните и Рибите. Други знаци обаче карат по-бавно, искат да опознаят добре човека, преди да нарекат връзката сериозна и им трябва повече време да се отпуснат. Ето и кои са тези зодии.

 


Рак

 

За тях започването на нова връзка е едновременно вълнуващо и плашещо. Те са водни знаци, което значи, че са доста емоционални, но и предпазливи. Чувствителни са, но това ги прави и много уязвими и лесно раними, затова се пазят. Трудно им е веднага да разкрият напълно себе си. В началото са по-отдръпнати и се крият в черупката си, не разкриват какво мислят и чувстват. Предпазливи са и дълго обмислят дали връзката ще си струва, дали човекът е подходящ и дали да рискуват. Ако сте търпеливи, по-късно Раците ще ви обсипят с любов и ще са лоялни.

 

4 зодии, които създават продължителни връзки


Дева

 

При Девите нещата във връзките също се случват бавно. Те трябва да съберат много информация за човека, с когото излизат, да са сигурни, че го познават добре и знаят подробности за него. Анализират, четат между редовете, колебаят се. Започват да анализират и своите чувства, да се съмняват в себе си, чудят се дали не прибързват. Може дори да направят списък с предимствата и недостатъците на човека, за да преценят дали искат сериозна връзка с него. На моменти са срамежливи и несигурни в своите чувства. Често критикуват. Подхождат с недоверие към хората около тях. Но когато някой спечели сърцето им, Девите стават най-верните и състрадателни партньори.

 

Топ 3 зодии, които приемат най-тежко разделите


Козирог

 

Козирозите по-скоро са прекалено заети с други неща, за да могат бързо да създадат сериозна връзка. Амбицирани са, работят здраво, сбъдват желанията си и не биха захвърлили мечтите си, заради любов. Те копнеят да обичат и да бъдат обичани, но трябва да се уверят, че човекът до тях си струва, че той ще уважава мечтите им, ще ги разбира. Козирозите биха жертвали част от времето си за половинката, но чак когато се уверят, че тя би направила същото. Искат някой, който ще ги подкрепя във всяко начинание и ще им помага да осъществят целите си, а това се доказва с времето - няма как веднага да разберат дали човекът, с когото излизат, е такъв.

 

3 знака, че връзката ви е станала скучна
 

Водолей

 

Ако се влюбите във Водолей, просто приемете, че ще трябва доста да се съобразявате с неговия график и неговите хобита и интереси. Те се занимават с много неща, посвещават се на каузи и няма как да изоставят всичко това. Тези знаци не искат да прибързват. Имат голямо сърце, но не знаят как да го покажат и им е трудно толкова бързо да дадат воля на чувствата си. Искат да опознаят добре човека, а и са въздушни знаци - имат нужда от свобода и време само за себе си. Не могат веднага да преценят дали чувствата им към новия човек са толкова силни и дълбоки, защото знаят, че емоцията, адреналина и страстта могат да замъглят преценката. Искат човека до тях да има подобни мечти, цели и виждания.

 

От какво се нуждаят зодиите в любовта?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
2
2
!
Отговори
az iskam , i burzam , no 4akam mujut , kogoto obojavam i obi4am , ne se sumniavam v nego , nito podlagam na sumnenie 4uvstvata si ili negovite , nito sum zaeta s drugi ne6ta 4e da niamam vreme za vruzka s nego . toi triabva da napravi purvata kra4ka kogato e gotov. govoria bez tulkuvania.
Страница 1 от 1