.

Тези 5 зодии се влюбват в хора, които не могат да имат

Ето кои са те

Ивета Иванова
Тези 5 зодии се влюбват в хора, които не могат да имат
Снимка: Pexels

Истина е, че не избираме в кого да се влюбим, но някои от зодиакалните знаци винаги избират човек, който в момента е зает, или просто не е подходящ за тях и не биха си паснали с него. Ето и кои са тези зодии.

 


Овен

 

Най-страстните сред огнените знаци! Родени за лидери, изпълнени с кураж, увереност, разчитат на себе си. Смели са, силни и рискуват, за да получат това, което искат. Трудно се предават, затова винаги преследват нещо, дори то да е невъзможно. Ако някой не отвръща на любовта им, те не могат да го приемат и се опитват всячески да влязат под кожата на този човек. Мислят, че могат да го спасят от проблемите му с подкрепата и любовта си, и че така той ще се влюби в тях.

 


Скорпион

 

Едни от най-напрегнатите и крайни зодиакални знаци. Упорити са и доста амбициозни. Не познават думата "отказ", винаги преследват целите си и се борят до край. Понякога, ако не печелят и не получават това, което искат, стават като обсебени от него - не намират покой, докато не го получат. Така се борят и за човек, в когото са влюбени, дори той да не отвръща на чувствата им. Не могат да повярват, че някой не проявява интерес към тях, опитват да спечелят симпатиите му по всякакъв начин, дори това да им коства много усилия.

 

4 зодии, които не показват чувства и емоции

 

Стрелец

 

И те са огнени знаци, като Овните. Приключенци са, обичат да изследват, да анализират. Доверяват се на инстинктите си, преживели са и са видяли много неща, затова сякаш стават безстрашни. Най-много от всички зодии вярват, че няма невъзможни неща. Огромни оптимисти са и вярват, че могат да постигнат всичко. Дори някой да не ги харесва, те смятат, че могат да го накарат да се влюби в тях. Често си падат по хора, които едва ли могат да спечелят, дори по знаменитости. Живеят във фанатзиите си.

 

С кой зодиакален знак да НЕ започвате връзка през 2019 г.?

 

Риби

 

Много креативни водни знаци. Те са мили, нежни, мъдри. Проявават съчувствие и разбиране. Но си живеят в техен собствен свят, често летят из облаците и не виждат каква е действителността. Мечтаят да избягат от реалността, от ежедневните задачи, затова потъват в мечти и си мислят, че могат с вълшебна пръчица да постигнат всичко. Не понасят самотата, затова преследват обекта на желанията си до последно, дори когато той отдавна е казал, че не проявява интерес. Рибите копнеят за истинска любов и се отчайват, когато някой ги отхвърли.

 


Телец

 

Практични, земни хора. Телците са много лоялни и на тях може да се разчита. Силно желаят да бъдат обичани, да намерят човек, с когото могат да станат истински близки, да си помагат. Но пък са и изключителни инати. Свикнали са винаги да става това, което са планирали, да получават това, което искат. Не могат да приемат, че някой отхвърля любовта им, опитват всячески да съблазнят човека, в когото са се влюбили. Искат да знаят, че поне са опитали.

 

Флирт в чата: Значения на емотиконите


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
1
1
!
Отговори
ne mislia 4e ne moga da imam goliam bliznak , i toi e 4ovek.
Страница 1 от 1