.

Какво харесват зодиите на Свети Валентин?

Вижте какво

Ивета Иванова
Какво харесват зодиите на Свети Валентин?
Снимка: Pexels

Денят на влюбените предизвиква смесени чувства. Свети Валентин е любим празник за някои - получават подаръци, организират си романтична вечер, пият шампанско, хапват шоколад и бонбони с формата на сърце. Други пък го смятат за измислен и прекалено лигав празник, но понякога са го празнували заради половинката. Ето кое е любимото нещо в Деня на влюбените на различните зодиакални знаци.

 


Овен

 

Гледат да не се показват като чувствителни и нежни хора, защото не искат да изглеждат слаби или лигави, но това е денят, в който могат да са такива и да изразят колко са влюбени в половинката. Показват на света колко са влюбени, подаряват огромно плюшено сърце или балон, публикуват най-сладките снимки.

 


Телец

 

Телците обожават да получават подаръци, но и да правят такива. Това е най-вълнуващо за тях - колко романтични подаръци има наоколо. Радват се, защото на този празник се купува нещо специално, свързано с любовта, а не нещо банално. Измислят и оригинални неща, освен бонобни, цветя, сладки и картички.

 


Близнаци

 

Понякога Свети Валентин може да ги стресира, струва им се прекалено романтично. Те решават да посветят този ден и на приятелите, на семейството, на роднините, а не само на партньора, за да бъдат по-оригинални. Прекарват шумна вечер с компанията и показват колко обичат близките си.

 


Рак

 

Това е сред най-любимите празници за Раците! За тях любовта е на първо място и нямат търпение да я отпразнуват. Най-много им харесва, че тогава могат да останат напълно сами с половинката, да си правят романтични изненади, да се гушнат в леглото сред рози и да гледат сълзлив филм.

 


Лъв

 

За Лъвовете този ден е доста приятен, защото тогава получават много комплименти, подаръци и цялото внимание, за което копнеят по принцип. Чувстват се като кралски особи, най-много се радват като получат нещо голямо - плюшена играчка, огромен букет, голямо сърце.

 


Дева

 

Харесва им самата атмосфера - цветя, бонбони, розови и червени сърчица от хартия. Цветната и весела украса ги зарежда с енергия и положително настроение. Те украсяват и дома си, дори когато нямат връзка.

 


Везни

 

Обичат този празник, идеята на Свети Валентин много им харесва. Смятат, че наистина трябва да има ден, в който да се празнува любовта и да глезят партньора. Знаят, че в този ден имат най-запомнящите се срещи. А и това е време, в което могат да останат сами с партньора и да се насладят на компанията му.

 


Скорпион

 

Вълнуват се, защото този ден винаги ги изненадва приятно. Случвало им се е точно на Свети Валентин някой да им се обясни в любов, да им разкрие чувствата си, да получат покана за вълнуващо събитие, да им бъде подарено нещо голямо, което никога не са очаквали. Много Скорпиони са се сгодявали на Деня на влюбените.

 


Стрелец

 

Романтичните жестове са им много сладки, тъй като обикновено пътуват, приключенстват и не им остава време за много романтични срещи. харесват им официалните вечери в ресторанти, партитата с любовни песни, самото празнично настроение.

 


Козирог

 

Искат да покажат на света колко са влюбени и колко държат на половинката. Публикуват снимки с партньора, дават по няколко подаръка, припомнят на себе си, че любовта е най-важното нещо в живота им. В този ден си позволяват да си починат и да похарчат повече пари за глезотии.

 


Водолей

 

Водолеите се осмеляват да покажат романтичната си страна на Свети Валентин. Не им харесват клишетата и имат много креативни идеи, с които опитват да покажат любовта си. Харесва им, че успяват да изумят и впечатлят половинката, че не са банални.

 


Риби

 

Безнадежди романтици! Рибите обожават всичко, свързано с празника - флиртуването, романтичните изненади, песни, подаръци, вечерята на свещи, леглото, покрито с рози, червените балончета и сърца. Стават много сантиментални и карат своята половинка да се чувства специална.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...