.

4 зодии, които усещат тръпката по-късно

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които усещат тръпката по-късно
Снимка: Pexels

Независимо колко е сладък новият човек, с когото излизате, колко добре се е облякъл или какви впечатляващи аксесоари е сложил, колко еднакви вкусове за храна, книги или музика имате, понякога, за да се появи търпка и вълнения, може да трябва малко време. Възможно е да харесате някого много, но да не усещате искрата още в началото, а да трябва повече опознаване и срещи. Ето кои зодии започват да усещат тръпка на по-късен етап.

 


Дева

 

Девите са стабилни, сериозни и имат нужда от повече време. За съжаление, те понякога дискириминират и съдят по-различните хора. Те анализират поведението, проучват човека, искат да знаят много неща, да забележат характерни черти и навици. Чак тогава си позволяват да харесат някого и да почувстват пеперуди в стомаха. Затова в началото изглеждат леко хладни и безчувствени. Трябват им няколко срещи, за да разберат детайлите, да помислят и да се отпуснат.

 


Стрелец

 

Те са огнен знак, но не се отдават веднага на изпепеляващите емозии и чувства, както правят Овните, например. Стрелците са енергични и проявяват интерес към новото, но им трябват няколко срещи, за да усетят тръпка. Те обожават да се забавляват и да излизат по срещи, но не започват веднага да мислят за връзка или да идеализират човека до тях. Нуждаят се от време, за да преценят дали може да се получи нещо красиво и дали има искри. На срещите гледат повече да се смеят и забавляват, не мислят толкова за чувствата.

 


Козирог

 

Много са сериозни и отговорни, не си позволяват веднага да са емоционални и страстта да замъгли разсъдъка им. В началото изглеждат резервирани, отдръпнати и сякаш са на среща по работа. Козирозите просто копнеят за човек, който ще покрие всичките им стандарти и изисквания, а те са високи. Тези знаци имат много ценности и са по-консервативни. Често крият емоциите, докато се уверят, че човекът до тях също е много развълнуван и влюбен. Когато усетят това, те се отпускат и си позволяват да се отдадат на чувствата.

 


Водолей

 

Водолеите са сдържани на първите срещи. Интересното при тях е, че колкото повече харесват един човек, толкова по-отдръпнати и безчувствени опитват да изглеждат. Не искат да губят играта, не искат само те да са толкова зарибени. Затова не си го позволяват. Мислят за друго, не си дават надежди и чакат известно време, за да видят дали действително има тръпка. Не се плашете, ако Водолеят е отдалечен, разсеян и хладнокръвен на първите срещи, това може да означава, че вече сте го очаровали.

 

През кой сезон да вдигнат сватба зодиите?

 

3 знака, че ТОЙ има сериозни намерения

 

4 зодии, които изпращат смесени сигнали


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 5 години
1
2
!
Отговори
obojavam prekrasen muj- sukrovi6te. tova 4e go 4akam vreme , ne ozna4ava 4e ne sum naiasno s 4uvstvata si
Страница 1 от 1