.

Как зодиите показват, че са влюбени?

Вижте как

Ивета Иванова
Как зодиите показват, че са влюбени?
Снимка: Pexels

Ето как да разберете дали представителите на зодиакалните знаци са влюбени във вас.

 


Овен

 

Те не играят игрички и не могат да пазят тайна. Ако ви харесват, това ще е очевидно. Ще го покажат и веднага ще разберете. Подгответе се за много съобщения, обаждания, романтични изненади, подаръци, разходки, вечери, фойерверки.

 


Телец

 

Много дълго подбират подходящ партньор, не се влюбват лесно. Ако не усетите, че има химия и ако те не ви обръщат много внимание, не насилвайте неща. Ако ви харесват, ще ви доближат и ще намекнат за това с шега. Ще са предпазливи, но усмивките и жестовете ще издадат.

 


Близнаци

 

Близнаците ще се държат закачливо. Те се доверяват на инстинктите си и са диви. Ще имаме чувството, че сте се върнали в началното училище - ще ви дърпат косата, ще ви  щипят, ще се бъзикат с вас, ще досаждат, но в същото време - ще са луди по вас.

 


Рак

 

Срамежливи, чувствителни и потайни. Ще опитат да не се издадат. Ще ви гледат, когато вие не обръщате внимание, ще се изчервяват, когато ги погледнете, а когато ги заговорите - ще са като вцепенени. Трябва им време да излязат от черупката си.

 


Лъв

 

Лъвовете трябва да са център на внимание. И когато някой техен любим е около тях, те опитват да се изфукат пред него, да привлекат вниманието му, да станат звездата на вечерта. Слагат забележителни дрехи и бижута, когато знаят, че ще ви видят, шегуват се много, за да ви впечатлят.

 


Дева

 

Стават много покорни, когато харесат някого. Ще се опитат да му помогнат, ще му правят усулги, ще решават проблемите му, ще го питат дали има нужда от нещо. Просто искат да са полезни и да помагат. Може да им доверите какво се случва с вас, ако ги заинтригувате и ви предложат съвети и помощ, значи ви обожават.

 


Везни

 

Везните са управлявани от Венера - планетата на любовта и красотата. Те са експерти във флиртуването. Много са добри, така че трябва да усетите, че проявяват симпатии към вас. Знаят как да си изиграят картите, как да ви поласкаят и впечатлят, какви мили неща да ви кажат.

 


Скорпион

 

Сложни характери са. Понякога може да се държат така, сякаш не ви харесват, защото се доверяват много трудно, не искат да се издават и да попадат в плена на чувствата. Но едно нещо може да ги издаде - зяпането. Скорпионите ще ви гледат втренчено, дори отстрани, и дори да не говорят с вас, ако ви харесват. Така се опитват да разберат какви сте.

 


Стрелец

 

Не са сред романтиците. Не очаквайте да ви правят много романтични изненади, но пък те се доверяват на инстинктите си и се издават с други неща. Ако са силно привлечени от вас, ще разберете това по езика на тялото, по това как ви гледат, по това, че се опитват да са близо до вас и да ви докоснат. А и ще са разсеяни, ако са край вас.

 


Козирог

 

Тези знаци са сдържани и опитват да се контролират. Затова едва ли ще ви обсипят с много внимание и жестове, не искат да прекаляват. Но Козирозите сякаш идват от друга епоха - ще се отнасят с уважение, ще са много възпитани и мили към вас, няма да си позволят да кажат нищо лошо за вас и ще ви изслушват внимателно.

 


Водолей

 

Водолеите изглеждат като практични хора, които си служат с логиката и мислят рационално. Но това е само маска, нарочно искат да изглеждат по-хладни. Ако ги уловите, че понякога стават по-емиоционални и нервни около вас, значи сте им замаяли главата. Това значи, че са се отпуснали около вас и са оставили сърцето им да говори и действа.

 


Риби

 

Най-романтичните зодиакални знаци! Затова лесно ще разберете, че са ви харесали. Те са класици - ще ви подаряват цветя, бонбони, ще се изчервяват, ще са замечтани и разсеяни, ще ви държат за ръка, ще ви правят комплименти и изненади, ще говорят само хубави неща за вас, ще ви канят на кино и театър. На по-късен етап ще ви изненадват и със стихове.

 

4 зодии, които са РОМАНТИЦИ

 

3 знака, че ТОЙ има сериозни намерения

 

3 съвета как да намерите истинската любов


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...