.

Любимата звездна двойка издава любовния ви живот

Ето какво показва

Ивета Иванова
Любимата звездна двойка издава любовния ви живот
Снимка: Pexels

Всеки си има свои любими знаменитости. А често и намираме светските двойки за много сладки и следим какво се случва с връзката им. От Elite Daily са разговаряли с Линдзи Метселар, водеща и продуцент на любовното предаване "We Met At Acne", която е разкрила какво издава любимата ви светска двойка за вашия любовен живот. Ето и някои предположения.

 


Джъстин и Хейли Бийбър

 

Ако харесвате сладките Джъстин и Хейли като двойка, значи сигурно вярвате в силата на втория шанс и способността на хората да се променят. "Ако това е любимата ви двойка звезди, вие вярвате, че може да промените някого към по-добро и да има щастлив край за вас", посочва специалистката.

Снимка: Instagram

 


Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт

 

Казва се, че противоположностите се привличат и Майли и Лиам са пример за това. Водещата казва, че това е знак, че и вие често харесвате хора, които са напълно различни от вас. Пред Майли и Лиам имаше препятствия, а освен това, те се влюбиха, когато бяха доста млади, сгодиха се, после се разделиха. След това отново се събраха и сключиха брак. Понякога и вие имате нужда да останете за малко сами, да си дадете почивка, за да осъзнаете какво имате и да го оцените.

Снимка: Reuters

 


Карди Би и Офсет

 

Те двамата излагат личния си живот на показ. Не ги притеснява, че интимните им отношения са всъщност публични. Споделят и хубавото, и лошото в социалните мрежи и медиите. Връзката им е драматична и динамична - Офсет предложи брак на Карди на сцената, после имаше слухове, че той ѝ е изневерил, двамата се разделиха, сега уж са заедно и опитват да оправят отношенията си. "Ясно е, че те се подкрепят, но Офсет заглежда други жени. И двамата са хора, които обичат вниманието", казва Линдзи. Ако ви харесват като двойка, значи обичате да има драма и скандали във връзките, да има караници и сдобряване, за да е интересно. Но така може да останете дълбоко наранени. "Не бих се занимавала с човек, който се интересува повече от имижда си, отколкото от половинката си", обяснява специалистът. Драмата прави нещата интересни, но не си струва, защото така се създават много проблеми, ревност и стрес.

Снимка: Reuters

 


Джей Зи и Бионсе

 

Водещата твърди, че Бионсе и Джей Зи са най-силната двойка. "Ако искате да сте като тях, значи жадувате за сила и успех във връзките си. Търсите някой, който е амбициозен и не се притеснява да заяви какво желае от романтичната връзка. Те двамата са пример за двойка, която може да завладее света заедно", коментира Метселар. Двамата винаги имат свое мнение и не се страхуват да го кажат на глас.

Снимка: Reuters

 


Джон Леджънд и Криси Тейгън

 

Има причина всички да харесват Джон и Криси - те са забавна двойка. И винаги са загрижени за връзката си, искат тя да остане специална. "Ясно е, че двамата уважават семейните ценности. Те намират време да готвят заедно, разсмиват се взаимно и прекарват специални, романтични вечери. Ако сте фен на Джон и Криси, значи не се страхувате да поканите партньора на среща първи и искате да си прекарате весело, фокусирате се над хумора във връзката. Осъзнавате, че забавлението е много важен елемент от връзката с някого и искате партньор, който винаги ще ви разсмива", твърди Линдзи.

Снимка: Reuters


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...