.

Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 4 - 10 март
Снимка: Pexels

Овен

 

Настроението ви е нестабилно. С обичайните ежедневни занимания често ще имате проблеми. Колкото е да са незначителни неуспехите в учебната и извънучебната ви дейност ще предизвикват раздразнителност и ще ви е трудно да овладеете емоциите. Възползвайте се от факта, че последният ден от седмицата ще е празничен за по-нежната половина от човечеството и до тогава не си насрочвайте срещи с половинката. Ще елиминирате възможността да се скарате, а на празника няма да имате нито желание, нито условия да обсъждате преживените неприятности. Даже ще е добър повод за преодоляване на стари противоречия.

 


Телец

 

Още не сте осмислили емоциите от националния празник и ще трябва да стартирате подготовката за дамския празник. Прекрасен момент, защото всъщност с удоволствие ще споделяте и обсъждате всички идеи за организацията или за подаръците с половинката си без значение от какъв пол сте. Момчетата ще имат повече възможности да поднесат изненада, защото търсейки подходящия дар за майките си, ще се сетят какво би зарадвало приятелката им. Освен това, покрай грижата за тези мили задължения ще намерите отговор на други въпроси, по които мнението ви категорично се е различавало.

 


Близнаци

 

Най-трудни ще са моментите, в които ви се налага да оставате сами през тази седмица. За щастие, ще се случва доста рядко. Креативни личности като вас обикновено са твърде заети около празници, същото ще е и сега. Най-вероятно ще участвате в подготовката са училищното 8-мо мартенско тържество, ще помагате на приятелите да опаковат или дори изработват собственоръчно подаръците за майки, сестри и други прекрасни женски създания, ще се налага от време на време да подготвяте и уроците си. Няма нужда да си насрочвате срещи, просто поканете половинката си да ви съпровожда навсякъде. Ще се съгласи с радост и с ясното съзнание, че оставя на заден план собствените си задачи, но пък като се знае какви сте чаровници, кой ли би могъл да ви откаже…

 


Рак

 

Настроението ви е ведро, но готовността да услужите може да ви изиграе лоша шега. Предлагайте съдействието си предпазливо, защото част от познатите ви само това и чакат. Ще се внедрят безцеремонно в личното ви пространство и ще се опитват да усвоят изцяло всяка свободна минута, с която разполагате. Както се досещате, ситуацията няма да се радва на одобрение от страна на половинката ви, а нямате полза от влошаване на отношенията точно преди празника. Преценете първо колко време ви трябва за изпълнение на собствените ви задачи, след това уговорете срещите с гаджето и на края ще се окаже, че на всеки опит някой да ви занимава със собствените си проблеми можете да реагирате със стандартния готов отговор: „съжалявам, брат, ама нямам никакво време“.

 


Лъв

 

В началото на седмицата ще сте твърде ангажирани със собствените си занимания. Няма да разполагате с достатъчно време за лични разговори и развлечения, а настояванията на половинката ви да се виждате всеки ден може леко да ви досадят. Обсъждайте заетостта си ясно, за да предотвратите появата на съмнения и пристъпи на ревност. През втората половина на седмицата, преди и около празника впечатленията ще са много и запомнящи се. Ще присъствате на повече от едно парти, а момичетата ще получат със сигурност повече от един подарък. Необвързаните представители на вашия знак ще имат повод да се сближат с предпочитана от тях личност.

 


Дева

 

Доста спокоен период за представителите на вашия знак, които са във връзка и даже леко скучен и отегчителен за онези от тях, които са заедно с половинката си дълго време. И за едните, и за другите празникът ще е просто повод да променят обстановката и динамичния стереотип, но фактът, че трябва да се занимават с подаръци ще е леко досаден за представителите на „силния“ пол. Необвързаните ще са малко неспокойни, напрегнати. Очакването, неизвестността, опасенията, че никой няма да им обърне внимание ще се отразят негативно на настроението им. Не оставайте сами. Може все още да не сте в романтична връзка, но това не означава, че трябва да се лишавате от присъствието на ежедневните си приятели. Те ще ви освободят от мрачните мисли, бъдете сигурни.

 


Везни

 

Не се учудвайте, ако през тази седмица ви се наложи да се вкарате в ролята на „бърза помощ“ или на „корпус за бързо реагиране“. Половинката ви ще има някакви сериозни проблеми и на вас ще се падне не леката задача да успокоявате обстановката и да ободрявате настроението. Разковничето е в чувството ви за хумор. Опитвайте се да представяте всяка несполука от към смешната й страна и да убеждавате приятел/ката си, че „дяволът съвсем не е чак толкова черен“. Важното е да „избутате“ до петък, когато празничното настроение така или иначе ще витае даже във въздуха и светлината на усмивките ще разкъса облаците на тревогите.

 


Скорпион

 

Може би ще са нужни известни усилия от ваша страна, но е желателно през тази седмица да преодолеете пристъпите на мнителност и да избягвате скептичните забележки към околните, пък били те и само на шега. Ежедневните ви задължения съвсем няма да са много, ще разполагате с достатъчно свободно време. Изберете предпочитан от вас начин да се забавлявате. Бъдете по-често в компанията на приятелите си, независимо дали поддържате романтична връзка или не. Обградете се с хора, които ви разбират. Ако сте сигурни, че поведението ви няма да навреди на отношенията с половинката, бъдете с него/нея. Не забравяйте старата мъдрост, че лошата дума е по-тежка от дълбока рана, а добрата дума железни врати отваря.

 


Стрелец

 

Запазете хладнокръвие, ако още в началото на седмицата половинката ви започне да се държи странно, да проявява неоснователни капризи. Прекратете срещите за известно време, за да не прекратите отношенията си изцяло. Не задавайте въпроси, не обсъждайте с приятелите, просто наблюдавайте. В края на седмицата ви очаква изненада, която ще ви покаже в колко грешна посока са били мислите ви. Може би кратко пътуване или покана да посетите заедно интересно събитие ще ви даде да разберете, че той/тя е подготвял/а събитието, но с дълбокото опасение, че няма да приемете. Съгласието ви само` по себе си ще „вдигне завесата“ на неизвестността и ще заздрави връзката ви.

 


Козирог

 

Не приемайте като нещо фатално факта, че половинката ви през тази седмица не обръща внимание на темите, които ви вълнуват. Вие искате да споделите всичките си размисли и тревоги, но той/тя, сякаш се намира на друга планета. Не си внушавайте, че чувствата ви са се изпарили, че връзката е изчерпана или че има „трети човек“. Нищо от предположенията ви няма да е вярно, най-вероятната причина за неговото/нейното поведение е, че има непредвидени задачи, с които трябва да се заеме, но не желае да ви занимава с прозаични въпроси. Използвайте възможностите на чата за общуване преди празника. В края на седмицата и двамата ще разполагате с достатъчно свободно време, за да обсъдите преживяванията си.

 


Водолей

 

Влюбените представители на вашия знак ще мечтаят само за едно: всяка минута да са в компанията на обекта на любовта си. Най-вероятно ще имат възможност да осъществят това свое желание и ще се опитват по всякакъв начин да демонстрират индивидуалността си. Ако връзката ви е от скоро и сте на етап „опознаване“ ще е най-добре леко да намалите темпото. Не бъдете прекалено бъбриви, не задавайте „неудобни“ въпроси и не говорете за миналото си. Ограничете се само с информацията, която той/тя доброволно споделя, дано разберете какви са интересите и предпочитанията на приятел/ката ви. Празничният ден е достатъчно добър повод за изненада, макар и дребна. От неговата/нейната реакция ще ви стане ясно до колко сте близки и дали връзката ви има перспектива.

 


Риби

 

Наблюдателни сте и прозорливи, но на моменти и подозрителни. Ако искате да разберете мотивите за поведението на приятел/ката си тогава, когато не ви харесва, най-лесно ще е да попитате. Не си правете прибързани заключения, ако той/тя не пожелае да сподели в първия момент. Проявете търпение, защото всеки има своите „трудни“ дни. Не приемайте, че вие сте в основата на всичко, защото както знаете, светът не се върти около вас. През втората половина на седмицата ще разберете причината за неговите/нейните тревоги и ще сте много доволни, че не се създали предпоставки за конфликт.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...