.

Топ 4 на най-ревнивите зодии

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Топ 4 на най-ревнивите зодии
Снимка: Pexels

Всеки е изпитвал пориви на ревност поне веднъж в живота си. Това е нормално, когато сте силно влюбени в някого и не искате да го загубите. Умерената ревност дори работи в наша полза - така показвате, че наистина ви е грижа за човека до вас, че много държите на него и партньорът може да се почувства поласкан. Ето и кои са най-ревнивите зодиакални знаци.

 


Телец

 

Телците искат наистина да притежават партньора. Тези знаци ценят вещите, материалните облаги, искат винаги да имат скъпи и ценни предмети. Затова понякога проявяват тези свои чувства и що се отнася до хора. Искат да си създадат красив и луксозен живот с половинката, да са винаги заедно. Смятат, че партньорът им принадлежи и постоянно трябва да го пазят от другите хора. Очакват непрекъснато внимание, желаят половинката да им отделя цялото си време. Така може да задушат гаджето си.

 


Лъв

 

Те са горди и магнетични. Изпитват нужда постоянно да са център на внимание и някой непрекъснато да ги обсипва с внимание, възхищение, любов. Очакват това, трябва да са най-важното нещо в живота на партньора си. Често не всеки може да ги засипе с чак толкова внимание, почит и жестове и затова Лъвовете стават несигурни и нервни. Започват да се чудят защо човекът не е фокусиран изцяло върху тях, защо не им отдава пълно внимание. И си представят най-лошото. Започват да си мислят, че партньорът флиртува, изневерява, сърдят се, защото егото им не позволява да са на второ място след кариера, учене, семейство и т.н. И ревнуват от всичко.

 


Дева

 

Тези знаци виждат злото и опитват да се борят с него. Но често виждат само и единствено лошото. Те са прекалено критични към себе си и другите, изискват невъзможни неща от околните. Когато някои не покрие всичките им критерии и не успее да осъществи всичките им желания и искания, те се чудят как това е възможно, стават песимисти и започват да ревнуват. Смятат, че половинката има нещо по-значимо в живота и започват да се съмняват във всичко. Ако партньорът каже, че е болен или изморен и затова не идва на срещата, те вече са сигурни, че той изневерява.

 


Скорпион

 

Скорпионите са зодиакалните знаци, които имат най-големи проблеми с доверието. И не само към гаджета, а и към приятели, роднини, колеги и т.н. За тях е невероятно трудно да повярват на някого, да му доверят тайните си, да се размекнат пред любим човек. Преживяват предателствата и разделите много тежко и емоционално, затова са се зарекли, че повече няма да оставят някой да ги прави на глупаци и никога повече няма да се доверяват. Не могат да преглътнат раните от миналото, затова смятат, че всеки нов човек в живота им ще постъпи по подобен начин. Започват да ревнуват, да се съмняват във всичко мило, което им казва половинката. Постоянно мислят, че партньорът изневерява или лъже, защото това им се е случвало преди и са виждали много приятели в подобни ситуации.

 

3 зодии, които предпочитат отворените връзки

 

С кого най-често се изневерява?

 

4 зодии, които стават ЗАВИСИМИ от партньора


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...