.

Секс за красота: 4 ползи за външния вид!

Ето кои са те

Ивета Иванова
Секс за красота: 4 ползи за външния вид!
Снимка: Pixabay

Знае се, че сексът влияе положително на настроението, ободрява и намаля стреса. Някои смятат, че той е и добро упражнение за отслабване. Но има още няколко ползи за тялото и организма, показват проучвания. Ето и кои са те, според американското издание на "Cosmopolitan". 

 


За момичета: По-големи гърди

 

Сексуалният акт действа положително на гърдите - зърната сякаш щръкват, бюстът изпъква, а преди акт може да ви се струва по-увиснал. Някои специалисти казват, че дори гърдите леко се издуват и за известно време изглеждат по-големи.

 


Свежа кожа

 

След секс нивото на ендорфините скача, което пък действа противовъзпалително на организма и кара кожата да изглежда по-добре. Повишават се нивата и на естрогенът, който подхранва еластичността на кожата и стимулира производството на колаген. Сякаш кожата започва да блести.

 


По-плътни устни

 

Предиградата е важна за секса, не само, за да се насладите на преживяването. Обикновено преди самият акт да се случи, има много страстни целувки, а така се активира кръвния поток. Това повлиява на устните - те стават по-обемни, червени и т.н.

 


Румени бузи

 

Страстното преживяване в леглото кара сърцето да бие по-бързо, повишава кръвообращението, разширява кръвоносните съдове. Така лицето и най-вече бузите придобиват розов цвят. Изглеждате по-сийни и лъчезарни, а дамите не се нуждаят от руж.

 

5 причини презервативите да се късат

 

Защо целувките по врата са толкова страхотни?

 

5 храни, които повишават либидото


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...