.

Какво най-често крият мъжете във връзките?

Те не говорят за фантазиите си

Ивета Иванова
Какво най-често крият мъжете във връзките?
Снимка: Pexels

В една идеална реалност партньорите нямат тайни един от друг, могат да си споделят всичко и знаят, че личните неща трябва да останат само между тях двамата, а не да бъдат обсъждани с околните. Понякога да споделиш нещо тайно, много лично и болезнено, се счита за по-интимен акт от секса, защото така отдаваш цялото си доверие, а не само тялото си. Но клюките постоянно се появяват във връзките, а и партньорите рядко са напълно искрени един с друг.

 

Необвързаните мъже излъчват повече аромат

 

Ново проучване доказва, че това, което мъжете най-често крият от половинките си, са сексуалните фантазии. Изследването е проведено от "Superdrug" и показва, че 45% от мъжете, които са били разпитани, признават, че не са съвсем открити и не споделят сексуалните си фантазии с приятелките си. Интересното е, че жените крият същото - 41% от разпитаните жени казват, че също не са директни относно своите фантазии, съобщават от американското издание на "Cosmopolitan".

Снимка: Pixabay

 

Секс за красота: 4 ползи за външния вид!

 

Експерти съветват, че е по-добре да говорите за своите еротични фантазии, тъй като така сексуалният ви живот може да стане по-пикантен и удовлетворяващ. Дори да не ги изпълните заедно с партньора, това заздравява връзката ви, защото така сте по-искрени един към друг и не се притеснявате да споделяте най-личните неща и да общувате свободно, дори за нещо по-срамно.

 

С кого най-често се изневерява?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...