.

Топ 3 зодии, които разлюбват бързо

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 зодии, които разлюбват бързо
Снимка: Pexels

Разделите не са лесни за никого, особено ако още изпитвате силна обич и привързаност към човека, с който сте били във връзка. Някои от зодиакалните знаци обаче по-бързо продължават напред и не допускат да бъдат сломени от прекратяването на връзката. Те бързо преживяват раздялата и намират нова тръпка. Ето и кои са те.

 


Близнаци

 

Те са въздушни знаци и като цяло не приемат лошите неща, които им се слуват, много драматично. Често си менят настроенията, връхлитат ги безброй различни емоции в рамките на един ден. Понякога са агресивни и арогантни, друг път нежни и мили, трети път - закачливи. В една минута критикуват партньора, обиждат го и го мразят, в следващата го гушкат и казват, че никога не са били по-влюбени. Гледат да не задълбават, когато се случи нещо лошо и просто приемат, че раздяла е най-добрият вариант. Бягат от връзката, когато видят, че нещо не е наред. Бързо се влюбват, но също толкова бързо им минава.

 


Везни

 

Везните често си фантазират за перфектния партньор, а и понякога се главозамайват, когато се влюбят. Тогава сякаш стават други хора. Но когато връзката стане продължителна и сериозна, когато опознаят достатъчно партньора, свикнат с него и прекарват много време заедно, тръпката минава. Везните виждат, че никой не е перфектен и престават да идеализират половинката. Започват да губят интерес, разочароват се и си мислят, че могат да намерят някой по-подходящ. Мразят, когато страстта изчезне, затова не им е толкова трудно да прекратят такава връзка и да търсят нещо по-вълнуващо.

 


Стрелец

 

Огнени знаци са. Обожават предизвикателствата и приключенията. Не могат да се примирят, когато тръпката се изгуби, когато няма вече изненади и вълнение, когато с половинката вече се познават прекалено добре и могат да предвидят всеки свой ход. А и не могат да се застоят на едно място, обичат да сменят обстановката, да се запознават с чужди култури, да пътуват, да общуват с много хора. Партньорът може да се дразни от това и да очаква пълно отдаване. Но Стрелците обичат разнообразието, новото и тръпката. Когато усетят, че връзката става скучна и нищо вълнуващо не може да се случи, без проблем я прекратяват.

 

3 зодии, които НЕ ревнуват

 

4 зодии, които бързо се доверяват във връзките

 

3 двойки зодии, които непрекъснато се карат


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...