.

Седмичен любовен хорсокоп 15 - 21 април

Какво вещаят звездите за тийнейджърите?

Седмичен любовен хорсокоп 15 - 21 април
Снимка: Pexels

Овен

 

За момичетата от този знак любовните емоции ще са по-интензивни през втората половина от седмицата. Възможно е да се влюбят внезапно в неподходяща личност или да имат разправии с актуалния си приятел по съвсем глупав и незначителен повод. И в двата случая ще им е неприятно, но няма да коментират темата дори с най-близката си приятелка, а тихо ще си страдат в някой ъгъл. Момчетата, в същото време, изобщо няма да си губят времето, а ще пробват активни свалки където им попадне. За съжаление, вероятността някой да им се върже е минимална.

 


Телец

 

Момичетата ще са обект на интерес и настойчиви опити за сближаване. Почти ежедневно ще получават предложения за кино, театър, разходка с ясен намек за обвързване. Дали и на кого ще отговорят с взаимност ще трябва да решат самостоятелно. С момчетата ситуацията е по-сложна. Поведението на приятелката им може да породи съмнения в липса на чувства или дори в изневяра. Недоверието, веднъж промъкнало се в съзнанието им, трудно ще бъде прогонено.

 

Близнаци

 

Момчетата от този зодиакален знак през тази седмица наистина няма да знаят какво искат и ще се държат така, сякаш в тялото им има няколко човека. Които са необвързани ще искат да намерят сродната си  душа на всяка цена, а които вече са във връзка ще си мечтаят отново да са свободни. Какво да кажеш, Близнашка му работа. Що се отнася до момичетата, на тях ще им се пътува и ще се опитват да си организират развлечение, свързано с колкото може повече приключения. Ако решите да се впуснете в нещо такова, то направете го в почивните дни. Самотните госпожици със сигурност ще попаднат на интересна компания и добре ще се забавляват.

 

Рак

 

Решавайте личните си въпроси самостоятелно, а не под въздействие внушенията на приятелите си. На тях може да не им харесва половинката ви, но не те са във връзка с него/нея, а вие. Вярвайте на своите чувства, а не на чуждото мнение. Момчетата, които все още не са намерили феята на чувствата си може да попаднат на нея на 18-ти или след 18.04. Участвайте в повече публични мероприятия или просто се забавлявайте в свободното време, посещавайки различни актуални събития. Със сигурност няма да съжалявате.

 

Лъв

 

Отношенията при обвързаните представители на вашия знак ще са непредсказуеми. Момчетата няма да споделят желанието на момичетата за размотаване по МОЛ-овете, докато момичетата пък няма да са твърде въодушевени от идеите на момчетата за участие в спортни мероприятия. И, понеже всеки ще дърпа чергата към себе си, ако не искате връзката ви да зацикли на едно място, по-добре се забавлявайте самостоятелно без пристъпи на ревност. По-различни са нещата при необвързаните Лъвове. Те са склонни да идеализират качествата на обекта на чувствата си, но това е малко опасничко. През тази седмица ще имате възможност да се сближите и, ако установите, че нещата не са така идеални, както ви се искат, може да се разочаровате. Свалете „розовите очила“ и приемете света толкова шарен, колкото е.

 

Дева

 

Като изключим неуредиците в училище всичко друго може да се каже, че ще е наред. Настроението на необвързаните ще е романтично. Ще са разсеяни и влюбчиви, и неспокойни, но чаровни. Ще получат интересни подаръци и покани за партита. Откликвайте само на онези, които истински ви привличат, не злоупотребявайте със свободното си време. За намиращите се във връзка не се очаква нищо ново. Момичетата не бива да проявяват капризи и да се опитват да държат половинките си под контрол.

 

Везни

 

Ще се запознаете с нови хора с идеята, че имате нужда от разнообразие, но тези връзки няма да ви зарадват. През тази седмица настроението ви ще е леко нестабилно. Както за имащите, така и за нямащите половинка е препоръчително да разредят срещите. Даже ако е възможно да са по-често сами с любимите си занимания ще се чувстват най-добре. Парадоксът е, че от една страна сте влюбчиви, от друга ви е страх от собствените ви емоции. Спасението е в спорта, творчеството и книгите, които ще ви пренесат в един по-вълнуващ свят.

 

Скорпион

 

Заниманията ви през тази седмица ще са разнообразни. Не е изключено да ви организират нещо като градска екскурзия или посещение на интересен обект заедно с други групи на вашата възраст. Участвайте непременно. Ще научите нови неща и ще се запознаете с нови хора. Самотните момчета вероятно ще срещнат истинската си любов. А момичетата, имащи или нямащи половинка, ще се радват на настоятелни ухажвания и щедри комплименти. Дори онези от тях, които не възприемат себе си като изключително атрактивни, ще придобият съвсем друго самочувствие.

 

Стрелец

 

Взаимоотношенията при обвързаните представители на вашия знак ще са леко конфликтни през тази седмица. Ще ви е трудно да разпределите вниманието си между обичайните задължения и половинката, което може да предизвика у него/нея остро недоволство. Запазете спокойствие и не коментирайте, когато е очевидно, че обстановката е нервна. В края на седмицата ще разполагате с повече време и ще е подходящо да обсъдите темата, ако се налага. А най-добре ще е изобщо да не я повдигате. Каквото е в миналото, то си е там. Момичетата-Стрелец вероятно ще се запознаят с нов обожател. Не бързайте да разкривате сърцето си, дайте му възможност да докаже до колко е искрен.

 

Козирог

 

Най-опасни през тази седмица ще са влюбените момичета-Козирози. Те до такава степен ще са обхванати от фикс-идеята, че трябва да впечатлят обекта на чувствата си, че ще са склонни да изхарчат за нови дрешки и дрънкулки цялата си месечна квота. И, понеже никой няма да им разреши да го направят, драмата най-вероятно ще е съпроводена със сълзи и сръдни. Що се отнася до момчетата, имащите половинка ще мислят сравнително рядко за нея и ще предпочитат виртуалното общуване пред реалното. Необвързаните ще са толкова ангажирани с ежедневните си или любими занимания, че ако продължават в същия дух, ще си останат необвързани още дълго време.

 

Водолей

 

Настроението ви е нестабилно, променливо и сте избухливи без причина. Общувайте само с хора, които ви познават добре, разбират ви и ви възприемат такива, каквито сте във всякаква ситуация. Бъдете внимателни, ако се налага да работите с някакви механични средства или горещи предмети, съществуват предпоставки за травма. Съществуват и предпоставки за изневяра. Момичетата са жадни за непознати преживявания и може да започнат да въздишат по някой непознат само защото им изглежда нестандартен или прилича на популярен артист. Даже тези, които вече си имат приятел може да се вкарат във водовъртежа на тайни любовни срещи. Не правете нищо окончателно, за да не предизвикате ефекта на доминото.

 

Риби

 

С обичайните занимания няма да имате проблеми и настроението ви ще е точно толкова слънчево, колкото е пролетта. Ще се чувствате въодушевени и сигурни в действията и възможностите си. Момчетата, които все още не са попаднали на подходящата госпожица, през тази седмица може да установят, че тяхна приятелка, с която се познават от детската градина едва ли не, изглежда съвсем различно и с поведението си подръпва тънките им чувствителни любовни струни. Не крийте чувствата си. Ако трябва нещо да се случи, то по-добре да е по-бързо. Що се отнася до момичетата-Риби, те ще удивят околните с нестандартното си поведение. Дали ефектът ще е положителен или отрицателен ще си проличи по-късно.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 1 месец
0
1
!
Отговори
vse sa nameci za rabota i ni6to za liubim 4ovek , kogoto obojavam
Страница 1 от 1