.

3 зодии, които мразят сайтовете за запознанства

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които мразят сайтовете за запознанства
Снимка: Pexels

Всеки има различен вкус за хора и различни критерии за връзките и отношенията. Част от зодиакалните знаци смятат връзките за нещо прекалено лично и истинско и затова мразят сайтовете и приложенията за запознанства. Те не биха флиртували там с човек, когото не са виждали на живо. Ето и кои са те.

 


Рак

 

Като водни знаци, Раците са чувствителни, емоционални и имат много добра интуиция за хората. Тази интуиция обаче няма как да работи онлайн. А и те приемат връзките и нещата, свързани с чувства, много емоционално, няма как да изразят тази емоция само по интернет. Те обичат да общуват лице в лице и да усещат човека до себе си - само тогава се влюбват и създават истинска връзка. Това не може да стане в мрежата. Те вярват в любовта от пръв поглед, а и за тях визуалният контакт е много важен, затова няма как да харесат някого само чрез чатове.

 


Дева

 

Девите са добросъвестни и не мамят, когато говорят за чувствата си. Обичат да са практични и точни. Независими са и трудно се влюбват и доверяват. Затова, когато решат да дадат сърцето си на някого, значи той ги е спечелил и те са установили истинска връзка с него. Девите също не мислят, че може да се усети привличане и истинска връзка между двама човека само чрез интернет и чатене. Тези знаци премислят всичко и анализират думи, жестове, погледи, навици - неща, които се забелязват на живо. Сериозни и земни са, не обичат да поемат рискове и да се срещат с непознати. Предпочитат да срещнат някого някъде из природата или човек, който учи или работи същото като тях.

 


Риби

 

За Рибите важи същото, което и за Раците - те са прекалено чувствителни и емоционални и искат романтична, сериозна и истинска връзка. Знаят, че няма как да опознаят някого добре само чрез интернет и им е трудно да установят истинска връзка с човек, който не са виждали. А и това им се струва нагласено, смятат, че правилният човек идва сам. Искат да гледат човека в очите, да го докосват, да слушат гласа му, да го прегръщат. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...