.

3 зодиакални двойки, между които има невероятна химия

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодиакални двойки, между които има невероятна химия
Снимка: Pexels

Между някои партньори има невероятно привличане, истинска любов, подкрепа, химия и те наистина си пасват. Ето и кои зодиакални знаци създават страстни и силни връзки и по какво си приличат.

 


Овен и Водолей

 

Като въздуши знаци, Водолеите обожават да опитват нови неща и да въвеждат иновации. Овните намират това за много чаровно, тъй като самите те са приключенци, търсят тръпка и обичат да експериментират. Прекарват си страхотно заедно, усещат адреналина в кръвта си, пътуват, опитват странни деликатеси, спортуват и се състезават. За Водолеите пък е страхотно да виждат, че на Овните не им пука какво мислят другите хора. Те са независими, което също се нрави на Водолея. И двата знака имат нужда от лично пространство и живот извън връзката.

 


Телец и Рак

 

Телците са доста разумни и грижовни, не искат да наранят другите. Те виждат колко мили, чувствителни и раздаващи се са Раците и не приемат това за даденост, както биха направили много други хора. Харесва им, че Раците винаги ги подкрепят, обръщат им внимание и са неотлъчно до тях. Водните знаци, Раците, пък се радват, че най-накрая са намерили някой, който е стабилен, не си играе с чувствата им и не ги наранява. И двата зодиакални знака приемат връзките много сериозно. Раците харесват това, че Телците са земни, здраво стъпили на земята и им помагат. Могат да бъдат себе си пред тях.

 


Везни и Риби

 

Много си приличат, защото копнеят за истинска, чиста, неподправена и силна любов. Взаимно се учат как първо да обичат себе си и тогава да обичат друг човек. Мили и грижовни са, не биха наскърбили другия. Помагат си взаимно да научат нови неща и да се справят с предизвикателствата. Проявяват разбиране към нуждите на другия и не се страхуват да се променят, за да потръгне връзката. На Везните много им харесва, че Рибите ги мотивират и вярват в тях, Рибите са най-върлия им фен и ги подкрепят във всяко начинание. Рибите са водни знаци, раними и емоционални, трудно отварят сърцето си и се доверяват на някого. Но Везните разбират това, търпеливи са и понасят всички настроения на Рибите, които често се менят. Везните нямат проблем да се адаптират към настроението на Рибите и да ги приемат такива, каквито са.

 

3 зодии, които дават добри любовни съвети

 

4 зодии, които не понасят някой да ги отреже

 

Топ 3 зодии, които разлюбват бързо


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...