.

Седмичен любовен хороскоп 13 - 19 май

Какво вещаят звездите за тийнейджърите?

Седмичен любовен хороскоп 13 - 19 май
Снимка: Pexels

Овен

 

Не прекалявайте с желанието си да въздействате върху околните. Магнетични сте и привлекателни, но по-прозорливите ви приятели, съученици и друга компания може да решат, че ги манипулирате и да започнат да ви отбягват. Мислете за впечатлението, което правите, важно е ако искате да поддържате връзките си стабилни. Стремежът ви да сте в центъра на събитията няма да се хареса на половинката ви и той/тя ще намери начин да изрази мнението си. Никак не е сигурно, че начинът ще ви хареса.

 

Телец

 

В малко странна ситуация може да попаднете тази седмица. Имате идеи, имате планове, имате и възможности да ги реализирате, но някак си не се сещате с какво точно да започнете. И, без да си давате сметка, изпадате в състояние на блажена леност, отлагайки всичко за „по-нататък“. Всичко започва да ви изглежда трудно, невъзможно и търсите оправдание за собствената си инертност. Единственото спасение е да обсъдите опасенията си с половинката. Той/тя със сигурност ще ви мотивира и ще ви извади от зоната на несигурността. През почивните дни ще осъществите поне един от замислите си.

 

Близнаци


Ще преживеете разни изненади през тази седмица. Както хубави, така и лоши, като ще са свързани предимно с личните, а в частност с романтичните ви връзки. Приятните преживявания ще са в компанията на хора, към които сте били винаги искрени. Тези, които умишлено или не, сте подвели ще намерят начин да изкажат недоволството си. Заемете наблюдателна позиция. Анализирайте поведението на хората около себе си и не обръщайте гръб при първата критична забележка. Помнете, че стабилните отношения изискват взаимност.

 

Рак


Силното оръжие през тази седмица е усмивката ви. Не веднъж ще попадате в конфликтна зона, ще сте обект на коментар или дори на словесни нападки. Мобилизирайте се, запазете спокойствие и се постарайте да не отговаряте на провокациите. Първо преценете от кого идва недоволството и има ли обективни причини за него. Ако идва от половинката ви, значи ситуацията е сериозна и трябва да търсите начин да оправите нещата. Ако крясъците се чуват от обичайните ви съученици и приятели, няма страшно. Те са свикнали с характера ви, рано или късно ще им мине и ще ви простят евентуалните провинения.

 

Лъв


Като начало затрудненията ще са свързани с учебните занимания. Те естествено, ще повлияят на градуса на настроението ви, което видимо ще спадне. Следващите спънки или недостатъчно добри постижения ще са в областта на извънкласните ви занимания, особено ако става дума за спорт, някакво тематично състезание или конкурс. Там съвсем няма да постигнете желаните резултати и може окончателно да се сдухате. За късмет и тези, които си имат половинка, и онези които все още не са избрали подходящия човек, ще са обект на засилен интерес и сигнали за свалка. Какво пък, явно положението не е чак толкова лошо, след като дори сърдити и намусени, продължавате да сте привлекателни.

 

Дева


Интересното при вас е, че с колкото по-малко време разполагате, толкова по-добре се справяте. И понеже тази седмица ще е по-къса от обикновено, още в началото ще ви хрумнат оригинални творчески замисли, а най-сложният въпрос ще е с какво да започнете. Не губете време, не се лутайте излишно. Споделете с половинката. Бъдете сигурни, той/тя ще ви ориентира най-добре. В още по-добра позиция са онези представители на вашия знак, които все още не са в сериозна връзка. Точно сега ще разберат кой иска да е с тях и на чия подкрепа могат безусловно да разчитат.

 

Везни


Прекалено сте чувствителни към реакциите на околните и най-вече на онези, към които сте привързани. В състояние сте да се разстроите от съвсем дребни, даже несъществени разногласия. Някой от приятелите ви не разбрал в какво настроение сте, друг пък не възприел изказванията ви достатъчно сериозно, а половинката, видите ли, се вкарала в чата докато вие се опитвате да изразите мнението си и думите ви останали „да висят във въздуха“. Светът е шарен, не робувайте на предразсъдъци. Уединете се за малко, посветете се на любимите си занимания и ще възвърнете обичайния си оптимизъм.

 

Скорпион


В училище – скука и досада. Единственото, което ви държи будни е риторичният въпрос: каква щуротия да измислите. Ако половинката ви е в същия клас няма да имате проблеми. Той/тя ще намери подходящ начин да укроти палавата ви фантазия. Ако няма дисциплиниращи елементи наблизо, обаче, може да влезете в здраво приключение на два фронта: от едната страна учителите, от другата – родителите ви. Но какво значи за вас някое и друго краткотрайно наказание, вие сте преживели какво ли не… А може би целта ви е да обърнете нечий желан поглед към себе си? Талантът е да го направите без да си вредите. Имате достатъчно въображение, използвайте го.

 

Стрелец


През първите няколко дни ще ви затруднят заниманията, изискващи творчески подход, а през следващите грижите ви ще са свързани с романтичните отношения. В началото с каквото и да се захванете няма да се получава така, както сте си го представяли. Или времето ви ще е малко, или ресурсите ще са недостатъчни, или пък няма да сте изяснили всички детайли и ще се налага да се връщате на определени етапи по няколко пъти. Настроението ви често ще е неустойчиво и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Уговаряйте си срещи с половинката в дните, в които сте доволни от себе си. В противен случай рискувате да се скарате, вместо заедно да измислите правилната тактика.

 

Козирог


Някои реакции на половинката ви в началото на седмицата ще са повод за раздразнение. Няма да имате достатъчно смелост да зададете въпросите си директно, а няма и да сте достатъчно сигурни какви са причините за неговите/нейните действия. В резултат ще принесете лошото настроение у дома и непрекъснато ще предизвиквате някакви разправии с родителите си или по-възрастните братя и сестри. Опитайте се да разберете, че не те имат проблеми, а вие и, ако не ги решите самостоятелно ще продължите да си стоите в „задънена улица“. Следвайте интуицията си, тя ще ви подскаже какво трябва да промените. Щом го направите ще възстановите хармонията и ще стабилизирате връзката си.

 

Водолей


Поредица случки ще ви върне към миналото. Не е изключено да ви обхване съжаление за предишните ви връзки, да започнете да си задавате мъчителните въпроси: защо се разделих, сега по-добре ли съм от преди, дали да не върна нещата в предишния им вид… не позволявайте на мрачното настроение да ви погълне. Не гледайте назад, всичко хубаво или се случва в момента, или ще се случи съвсем скоро. Помислете си какво най-много ви харесва в сегашната ви половинка или, ако нямате такава, какво не ви харесваше, когато се разделихте, какво е новото, което търсите. В края на седмицата най-вероятно ще си отговорите на тези въпроси и нещата ще си дойдат по местата.

 

Риби


Имате нужда от нови емоции. Иска ви се да посетите непознати места, да се срещнете с нови хора. Животът в училище е еднообразен, а за любимите си развлечения не разполагате с достатъчно средства. Вземете се в ръце, та вие сте една необикновена комбинация от интуиция и фантазия. Раздвижете сивите мозъчни клетки. Все ще ви хрумне нещо нестандартно. Споделете го с половинката, уточнете подробностите и се хвърляйте в поредния оригинален сценарий. Както знаете, „двама души мислят по-добре от един“. Удивително дори за самите вас ще установите, че не е задължително интересните развлечения непременно да са скъпи и че добрата компания винаги е извор на добро настроение. Нямащите приятел/ка ще създадат нови връзки, които на този етап ще са по-скоро неутрални.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 4 години
1
3
!
Отговори
imam si edno goliamo i hubavo mom4e - blizna4e , i edno malko takova - pak blizna4e ,,,,golemi palavnici sa ...samo kazvam de ...da znaiat
Страница 1 от 1