.

Топ 3 зодии, които най-дълго подбират партньорите си

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 зодии, които най-дълго подбират партньорите си
Снимка: Pexels

Има хора, които са много влюбчиви, лесно си харесват някого и бързо се отдават на чувствата. Те рядко остават без гадже. Други обаче подбират доста. Търсят нещо като идеалния партньор, имат много изисквания и претенции, не се доверяват лесно на новите хора в живота си и не си позволяват да се влюбят бързо в човек, който все още не познават толкова добре. Вижте кои са те.

 


Лъв

 

Изключително уверени в себе си. Огнени знаци са, което значи, че са много страстни, но и горделиви - ценят себе си, знаят, че заслужават най-доброто, гледат на себе си като на кралски особи. Затова не биха се примирили с нещо обикновено. Не биха започнали да излизат с някого, просто за да имат връзка. Не правят компромиси с изискванията си. Вярват, че самите те са най-доброто, затова търсят и най-доброто за себе си, стандартите им понякога са прекалено високи. Търсят партньор, който да е верен, лоялен, честен, мил, който да ги прави щастливи, да ги хвали и глези.

 


Дева

 

Те са най-големите перфекционисти сред зодиакалните знаци, затова и не е изненада, че търсят перфектния партньор. Изключително дълго подбират, анализират подробно всеки кандидат за сърцето им. Стандартите им са доста високи. Самите те рядко допускат грешки и са критични към себе си, затова не искат да сбъркат с партньора. Дори когато намерят някой, който много им харесва и изглежда като тяхна сродна душа, пак ще намерят за какво да го изкритикуват.

 


Козирог

 

Козирозите са земни знаци и са управлявани от Сатурн - много сериозни личности са и не биха си губили времето с хора, които не си заслужават или които търсят само флиртове и секс. Дори когато още са тийнейджъри, Козирозите копнеят за сериозна връзка и ненавиждат несериозните любовни отношения. Те са морални, традиционалисти и отговорни - мечтаят и партньорът им да е такъв и да е много амбициозен. Искат човек, който ги подкрепя и им помага да сбъдват мечтите си. Искат да се възхищават на някого.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...