.

4 зодии, майстори на дългите целувки

Вижте зодии може да ви целуват с часове

Ивета Иванова
4 зодии, майстори на дългите целувки
Снимка: Pexels

Спомняте ли си последния път, в който целувахте някого буквало с часове? Обикновено това се случва в началото на връзките, когато все още не може да се наситите един на друг, има тръпка и нямате търпение да се видите. Но зависи и от друго - колко добре се целува човекът до вас. Някои от зодиите определено са майстори на дългите целувки. Правят го страстно, буквално взимат дъха ви и не може да отлепите устните си от тях. Ето и кои са те.

 


Телец

 

Ако сте целували Телец, вече знаете, че те са много чувствени личности. За тях отношенията и романтичните връзки са най-важни, затова ви целуват бавно, с много любов и се чувствате като в приказка. Управлява ги планетата на романтиката и красотата - Венера, затова и целувките им са толкова нежни и вълшебни. Те обожават докосването и изразяват любовта си чрез него, затова са нежни и страстни едновременно. Ще почувствате колко много ви искат и ценят по целувките.

 


Рак

 

Не позволявайте на Раците да ви объркат. В началото те са по-затворени в себе си, крият се в черупката си, изглеждат хладни - просто не искат да се доверяват прекалено бързо и да се наранят. Но всъщност са влюбчиви и обичат много силно. Страстни са и копнеят за силна обич, цял живот мечтаят за идеалния партньор. Когато намерят някого, когото мислят за такъв, ще го засипят с целувки, милувки и прегръдки, няма да го пускат. Много са емоционални и усещате това по целувките им. Искат да останат така с вас завинаги.

 

Снимка: Pexels


Скорпион

 

Не е изненада, че Скорпионите попадат в този списък - каквото и да правят, те го правят с огромна страст. А и са много чаровни и харизматични - знаят как да покажат това и чрез целувките. Могат да целуват човек, когото обичат с часове - ту нежно, бавно и леко, ту напрегнато, агресивно, ентусиазирано. Те са водни знаци - много чувствителни, емоционални, винаги кипят от страст. Невероятни изкусители са, знаят как да ви съблазнят, а който ги целуне - винаги иска още. Когато ви целуват, сякаш искат да ви погълнат, подчинят, дори отровят.

 


Риби

 

Често се споменава, че Рибите са най-големите майстори на целувки в зодиака. Те са свързани с планетата на интуицията - Нептун. Затова ви се струва, че знаят точно как искате да бъдете докоснати, целунати, кога да започнат и да спрат - Рибите просто усещат кое прави целувката перфектна и как да ви омаят. Завива ви се свят, докато ви целуват, сякаш това е целувка от приказките и филмите. Тези знаци са състрадателни, чувствителни и не мислят само за себе си - мислят повече за партньора. Много са отдадени и страстни, това си личи от целувките им. Дават всичко от себе си и сбъдват мечтите ви.

 

4 зодии, които изискват лоялност


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 1 година
0
1
!
Отговори
za men e moje bi golemia prekrasen bliznak
Страница 1 от 1