.

Седмичен любовен хороскоп 1 - 7 юли

Какво ви чака в първата седмица на месеца?

Седмичен любовен хороскоп 1 - 7 юли
Снимка: Pixabay

Овен


Прекалената ви настоятелност ще даде обратен ефект. Ако непрекъснато досаждате на половинката си с желания и предложения по-скоро ще се дистанцира от вас, отколкото да се сближите. Постарайте се да си изработите правилно чувство за мярка, а не да изненадвате с оригинални, но неизпълними хрумвания.

 

Телец


Овладейте желанието непрекъснато да обсъждате и анализирате отношенията си. Така част от грешките ви (а не е като да нямате такива!) ще останат незабелязани. Поддържайте старателно външния си вид. Ако все още не сте във връзка любовта може да ви застигне на най-необичайно място.

 

Близнаци


Очарователни сте и лесно ще постигнете разбирателство по спорните въпроси. Ще успеете да прокарате идеи, които преди време са били посрещнати от половинката ви с ожесточена съпротива. Въздействието ви е осезателно и човек от най-близкото ви обкръжение, когото приемате просто за приятел, може да ви атакува с любовно обяснение.

 

Рак


Един от отвратителните ви навици е да очаквате от близките си и най-вече от половинката да ви чете мислите. Особено когато сте се почувствали обидени и засегнати за нещо. Тогава си представяте, че извинението ви се дължи по подразбиране и всички са ви длъжни. Споделяйте тревогите си откровено, само така ще разберете, че истината има и друга гледна точка.

 

Лъв


Едва ли ще се случат някакви кардинални промени в любовния ви живот, но няма и да скучаете. Контактите ви ще са интензивни и необвързаните представители на вашия знак ще имат достатъчно възможности за запознанства. Същото ще е и за обвързаните, но те трябва да са по-внимателни, за да не предизвикват поводи за ревност.

 

Дева


Стара любов ще напомни за себе си с телефонно обаждане или друг вид съобщение. Може би няма да го направи специално заради вас, а ще сложи привлекателна снимка в някоя от социалните мрежи. Не се връщайте към миналото, ако искате да се чувствате добре в бъдеще. Отношенията на обвързаните представители на вашия знак ще са почти идилични, но не се заблуждавайте. Това е само един пореден епизод във връзката ви.

 

Везни


Творческият ви потенциал е силен. Ориентирайте енергията си към нещо съзидателно, а не към безконечни спорове с половинката. Колкото по-рядко се виждате, толкова по-малко ще се карате. Ще е добре за вас, защото когато сте заедно хем ще хвърляте провокации, хем няма да усещате, че създавате условия за разправии. Ако все още нямате приятел/ка може да се запознаете с интересен обект, но ще е само краткотраен флирт.

 

Скорпион


Бъдете внимателни с новите си запознанства. Доста сте разсеяни, романтични и склонни да отъждествявате желанията си с действителността. Що се отнася до онези от вас, които вече си имат приятел/ка, те ще има от какво да са доволни. Връзката ви ще премине на нов етап. Ще намерите лесни решения на съществуващите противоречия.

 

Стрелец


Ако ви е скучно и монотонно помислете до колко усещането се дължи на поведението ви. Не чакайте всичко на готово. Измислете нещо вълнуващо и поканете половинката си да го сподели с вас. Резултатът няма да ви разочарова.

 

Козирог


Не смесвайте стремежът към нови емоции с умението да поставяте половинката си на изпитания. Ако прекалено често отправяте загадки към любимия човек, той/тя рано или късно ще се изтощи от тези енигми и ще ви напусне. Новите контакти ще са интересни, но не и обещаващи. Не се опитвайте да изпреварвате събитията.

 

Водолей


В центъра на вниманието ще са онези представители на вашия знак, които до момента нямат постоянна връзка. Преживяванията ще са приятни, контактите разнообразни, но за „голямата и всепомитаща“ любов е рано да се мисли. Ако вече си имате половинка, то отношенията ви няма да са съвсем на ниво. Причината е, че ще сте доста заети с разни свои занимания и той/тя може да се почувства пренебрегнат/а.

 

Риби


Привлекателни сте и, независимо дали сте във връзка или не, погледите на всички ще бъдат обърнати към вас. Комплиментите и предложенията за срещи ще са ежедневие. За необвързаните представители ситуацията ще е романтична и обещаваща. За имащите половинка е препоръчително да са по-деликатни, за да не навредят на връзката си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...