.

3 зодии, които не обичат да говорят за чувствата си

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които не обичат да говорят за чувствата си
Снимка: Pexels

На част от хората им е по-трудно да говорят за чувствата и емоциите си. Те просто не могат да опишат с думи това, което се случва вътре в тях и не желаят да обсъждат такива неща. Това не означава, че не могат да обичат или нямат чувства - просто трудно се изразяват за тях. Ето и кои са тези зодии.

 


Близнаци

 

Странно е, че Близнаците не обичат да говорят за чувствата си. Тъй като, по принцип, те са отлични комуникатори, обожават да общуват, могат да говорят с часове и не са никак срамежиливи. Остроумни са, правят забавни коментари и са интелигентни. Но не обичат да изпадат в подробности, когато става въпрос за чувства. Живеят ден за ден, не обичат да премислят отношения и връзки, отдават се на момента. Не искат да обясняват как се чувстват, защото настроенията и емоциите им често се менят и може да наранят някого като кажат нещо, което няма да важи след няколко дни. Изживяват момента, но не го анализират, не го коментират.

 


Стрелец

 

Стрелците са чудесни партньори, защото са много забавни, винаги могат да ви оправят настроението, да ви разсмеят. Знаят как да ви накарат да мислите положително. Оптимисти са и обичат забавленията и развлеченията. Но когато стане въпрос за нещо по-сериозно, драматично, за силни чувства, те сякаш се плашат. Не са повърхностни, но не обичат да изричат тежки думи и да дават обещания за връзките. Често пътуват и се местят да живеят на различни места, за тях отношенията не са най-важното и не могат да говорят дълго за чувствата си. А и когато става дума за нещо тъжно, трагично, за несподелена любов, това разваля настроението на Стрелците, а те не могат да понесат това - искат винаги да са весели, безгрижни. Ценят свободата си.

 


Водолей

 

Най-хубавото е, че тези зодии ще са винаги честни и открити. Може да разчитате, че ще ви кажат, ако се издънят и няма да ви лъжат. Не им задавайте въпроси, ако ви е страх от истината. Но самите те няма да започнат да говорят първи за чувствата си. А дори когато ги помолите, ще ви се строят студени и ще си помислите, че не ви обичат. Просто те са рационални и си служат с логика. Дори когато говорят за чувства и емоции, следват някаква логика, не стават сладкодумни и така партньорите им често се объркват. Независими са и не искат да дават всичко от себе си на един човек, посвещават се повече на каузи и идеи.


3 зодии, с които връзката винаги ще е забавна

 

3 зодии, които ще се разделят с половинката през лятото


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...