.

Какво мразят мъжете и жените в секса?

Ето отговорът

Ивета Иванова
Какво мразят мъжете и жените в секса?
Снимка: Pixabay

Сексът е едно от най-големите удоволствия. Но има някои двойки с проблеми в леглото, а и за мъжете, и за жените, има неприемливи неща и такива, които не им харесват, когато правят секс с партньора.

 

Компанията за секс играчки "Lovehoney" е провела проучване, в което са взели участие 3000 души. Те е трябвало да кажат какво най-много мразят в секса.

 

За жените на първо място е, че се чувстват смутени, когато правят секс - 30% отговарят така. А за мъжете най-големият проблем е, че сексът приключва прекалено бързо - 34% от разпитаните мъже отговарят по този начин, съобщават от "Health".

 

Снимка: Pixabay

 

29% от жените също казват, че мразят, когато сексът свърши бързо, а 28% - когато не получат оргазъм. 24% от момичетата не са доволни, когато няма достатъчно продължителна любовна игра преди полов акт.

 

Вторият най-голям проблем за мъжете е, че не могат да доведат приятелката си до оргазъм - 30% посочват това като нещо, което не им харесва. 28% мразят, когато се наложи да прекъснат половия акт.

 

Интересното е, че това, което най-много притеснява жените, изобщо не влиза в отговорите на мъжете. Излиза, че жените се смущават по време на секс заради различни фактори - притесняват се как изглеждат по време на акта, чувстват напрежение - че не могат да получат оргазъм.

 

В чата: 3 знака, че някой иска само секс

 

Как музиката влияе на сексуалния живот?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
titia
преди 4 години
0
2
!
Отговори
trudna tema i pri men ne se iz4erpva samo s izbroenoto
Страница 1 от 1