.

3 двойки зодии, които правят страхотен секс, но не стават за връзка

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 двойки зодии, които правят страхотен секс, но не стават за връзка
Снимка: Pexels

Между тези двойки зодии има невероятна химия и много си подхождат сексуално. Те се допълват в леглото и интимното им преживяване е страхотно, но флиртът им куца и няма за какво толкова да си говорят. Не си пасват като характери, но пък правят невероятен секс. Ето кои са те.

 


Овен и Везни

 

Овните са много силни личности и имат воля. Задоволяват перфектно нуждите на предпазливите и мили Везни. Между тях има огромно привличане, точно защото са противиположни и не си приличат. Везните са по-дипломатични, мразят споровете, не повишават тон и се държат приятелски, а Овните са избухливи, карат се постоянно, арогантни са и импулсивни, като са ядосани. Затова не си подхождат за дълга и сериозна връзка, но пък в леглото са истински пожар. Чувствителната природа на Везните кара амбициозните Овни да дадат всичко от себе си в секса. 

 


Скорпион и Телец

 

Скорпионите са най-сексуалната и страстна зодия, но това не значи, че си пасват в леглото с всички. Между тях и Телците обаче има много силна химия и страхотно привличане. Телците са романтични и чувствени, което много се харесва на супер страстните и емоционални Скорпиони. Двете зодии се допълват и разбират перфектно другия, затова сексът е страхотен. По принцип, Скорпионите и Телците имат общи ценности и принципи, но се провалят като сериозна двойка, защото са прекалено големи инати и имат много изисквания за партньора. Така напрежението става голямо. А и Скорпионите са много потайни, което дразни откритите Телци.

 


Козирог и Рак

 

Те са много различни като личности, но не могат да отрекат привличането. Колкото по-ядосани са на другия, толкова по-възбудени стават. Някак усещат какво харесва на другия в леглото и от какво се нуждае той, и го правят по най-добрия възможен начин. На Козирогът му липсва страст, а Раците пък са много страстни. Раците пък не могат да се отпуснат и успокоят, докато Козирозите са търпеливи и знаят как да предразположат Раците. Допълват се в леглото и сексуалният им живот е приказен. И двата знака ценят стабилните и сериозни връзки, но не проявяват разбиране един към друг. Раците искат партньора да им се отдаде напълно, постоянно да са с него и да водят дълбоки разговори. А Козирозите са прекалено амбициозни, искат да постигат и други цели и да развиват кариерата си, и не желаят да обсъждат чувствата си.

 

3 двойки зодии, които непрекъснато се карат


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...