.

Седмичен любовен хороскоп 21 - 27 октомври

Вижте какво ви очаква в любовта през новата седмица

Седмичен любовен хороскоп 21 - 27 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

Приятел/ката ви може да ви удиви с поведението си през тази седмица. Да се държи непредсказуемо, да ви поставя нереални изисквания. Не бързайте със заключенията, само ще си развалите настроението. Намалете инициативата и изчакайте. През втората половина на седмицата всичко ще се подреди по обичайния начин. Даже е възможно да ви направят приятна изненада.

 


Телец

 

Почти непрекъснато ще сте с половинката си и отношенията ви ще са съвсем безоблачни. Той/тя на моменти ще има нужда от грижи и съдействие, които вие с удоволствие ще предоставите. В края на седмицата събитията ще се развият така, че ще разберете или по-скоро ще се убедите до колко силни са неговите/нейните чувства към вас.

 


Близнаци

 

Намалете инициативата през тази седмица. Особено, ако отношенията ви са от скоро. Колкото по-рядко се виждате, толкова по-добре. Търсете благовиден предлог за отлагане на срещите до тогава, докато не почувствате истинска необходимост да сте с него/нея. Може би спомен за човек от миналото ви пречи да се ориентирате в чувствата си и да си дадете сметка какво точно искате.

 


Рак

 

Обичайните занимания ще погълнат времето ви почти изцяло. Няма да сте прекалено заинтригувани от предложенията за среща или участие в разни партита, които половинката ви вероятно ще предложи. Независимо от това не е добра идея да се изолирате изцяло, отделяйте време и за него/нея, макар и не всеки ден. На необвързаните представители на вашия знак през тази седмица няма да им е до нови запознанства.

 


Лъв

 

Ще имате доста възможности за изява през тази седмица и често ще сте в групи с нови, непознати хора. Не е изключено да се запознаете с някой доста по-млад или по-възрастен от вас, който ще ви впечатли и да ви е трудно да прецените какво точно трябва да е държанието ви. Не бързайте да се сближавате и не обещавайте нищо. Ориентирайте се към неутрални теми за разговор. Моментът не е подходящ за начало на романтична връзка.

 


Дева

 

Оглеждайте се по-често. Наблюдавайте какво се случва около вас. Вероятно още в първите дни на седмицата ще установите, че някой тайничко се навърта около вас и се опитва да привлече вниманието ви. В първия момент може би „откритието“ ще ви смути, но ако се замислите, ще разберете, че предстои промяна, за която отдавна си мечтаете. Дори да не прекратите настоящата си връзка или да не започнете нова със сигурност ще разполагате с прекрасни възможности за забавление.

 


Везни

 

Необичайно магнетични сте през тази седмица и, където и да се появите, ще сте обект на засилено внимание. Ще създадете доста нови познанства, а как ще се развият е рано да се каже. Във всеки случай, общувайки с много хора ще имате възможност да ги сравнявате и самостоятелно да прецените с кого как би трябвало да продължат отношенията ви. Тези, които не ви допадат много скоро сами ще престанат да ви се натрапват.

 


Скорпион

 

В началото на седмицата ще се наложи да се занимавате с различни дейности и в момент на невнимание с типичната ваша прямота може да изтърсите нещо неприемливо на приятел/ката си. Не се дърпайте, ако веднага ви поискат обяснение за поведението. Приемете факта, че сте постъпили неправилно и се постарайте да изгладите конфликта. В средата на седмицата е по-добре да не си насрочвате срещи. Бъдете заедно в последните дни на седмицата, когато настроението ви ще е ведро и няма опасност да направите някой гаф.

 


Стрелец

 

През първите дни на седмицата приятел/ката ви вероятно ще е по-зает/а от обикновено и ще е почти невъзможно да се виждате. Даже виртуалните контакти ще са едва ли не случайни. На моменти ще ви е скучно, ще ви връхлитат мрачни мисли, а не е изключено да решите, че е време за раздяла и ново начало. Не бъдете толкова категорични. След петък ще преживеете точно онова, за което сте си мечтали. И ще е по-вълнуващо, отколкото сте си представяли.

 


Козирог

 

Тонусът ви е стабилен и ви осигурява добро настроение. През тази седмица ще разполагате с достатъчно добри възможности да правите почти всичко заедно с приятел/ката си. Да реализирате стари замисли, за които все не сте разполагали с подходящи условия. Може да са свързани с обучението ви или с неформалните интереси, с творческите търсения или духовни предпочитания. При всички случаи ще се почувствате доволни от постигнатото и от свързващата ви взаимност.

 


Водолей

 

Ако динамичният стереотип на връзката ви се промени, ако половинката ви няма възможност да ви вижда или да ви се обажда толкова често, колкото на вас ви се иска, не се чувствайте изоставени. Поинтересувайте се какво се случва. Може би той/тя е в затруднение и не иска да ви безпокои? А може да има нужда от помощ или просто от мила дума, която очаква да чуе от вас? Не се колебайте. Ако чувствата ви са искрени, то през тази седмица ще имате възможност да го докажете и да стабилизирате отношенията си.

 


Риби

 

Стремежът ви към положителни емоции през тази седмица ще ви мотивира да действате по-смело. Ако ви хрумне някоя оригинална идея за развлечение, за участие в интересно мероприятие, което да се хареса и на вас и на приятел/ката ви, не чакайте той/тя да предложи, а направо организирайте нещата. Ако пък все още нямате постоянна връзка и просто излизате от време на време с този или онзи, то обърнете внимание на хората от най-близкото си обкръжение. Може би там е истинският човек.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...