.

3 зодии, които ще намерят любовта през 2020 г.

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които ще намерят любовта през 2020 г.
Снимка: Pexels

Нова година, нов късмет. Някои от зодиакалните знаци ще са истински щастливци, тъй като ще срещнат своята сродна душа през 2020 г. и ще разберат какво е да имат дълга, сериозна и стабилна връзка. Или пък ще задълбочат връзката с настоящия партньор и ще преминат на средващ етап. Вижте кои са те.

 


Козирог

 

Зимата е най-подходящият сезон за Козирозите да започнат връзка. Те вече са готови за сериозна връзка и още от началото на годината ще се носят на крилете на любовта. Тези зодии копнеят да намерят лоялен партньор, който да остане до тях. Най-накрая ще срещнат партньор, с който общуването ще е лесно и с който ще се разбират перфектно. Те са песимистите на зодиака, но през 2020 г. ще преживеят романтична приказка и ще повярват в силата на любовта и в щастливия край. Може веднага да започнат да говорят за брак с новия човек. Тези, които вече са в дълга връзка, ги чака сватба, а защо не и бебе. Ще осъзнаят какви щастливци са и ще приемат промяната.

 


Овен

 

И Овните ще усетят вятъра на промяната още в началото на новата година. През зимните месеци те ще усетят, че около тях има едно приятно напрежение, вълнение, тръпка. Ще искат да опознаят някой от новите хора в живота си по-добре. Така ще създадат сериозна и щастлива връзка. Тези зодии трябва да са по-отворени към нови преживявания и да изберат да се доверят на новия човек, без да се страхуват, че ще бъдат наранени. Само така могат да изпитат любов. Обвързаните ще осъзнаят какво означава сериозната и стаблина връзка. Ще изоставят егоизма си и ще започнат повече да се грижат за партньора. Ще са по-уязвими, ще осъзнаят какви късметлии са, че имат такъв човек в живота си и ще искат да останат с него до края.

 


Везни

 

Тези зодии ще са на романтична вълна през цялата година. Ще живеят като в приказка, ще бъдат глезени от партньора, ще мислят само за любов. Ще спрат да флиртуват с всички и ще осъзнаят, че искат сериозна връзка с определен човек, който им е показал, че не е като останалите. Може в началото да има някои препятствия, но връзката ще устои и ще бъде запазена, защото е истинска. Трябва Везните да станат по-инициативни и да не крият чувствата си, за да имат повече късмет в любовните отношенията. Обвързаните ще осъзнаят какво точно искат от връзката и партньора си, ще говорят за желанията и принципите си без да се страхуват, и ще осъзнаят, че са намерили правилния човек.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...