.

5 зодии, които намират перфектни партньори

Ето кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, които намират перфектни партньори
Снимка: Pexels

Тези зодии имат добър вкус в любовта. Избират си правилните партньори, много държат на характера и качествата на човека до тях, а не само външния вид. Те имат високи стандарти и изисквания, които трудно биват покривани, затова ако изберат някого, този човек наистина си струва. Вижте кои са те.

 


Козирог

 

Те са много предпазливи и внимателни. Много дълго подбират партньор, доста време го опознават, преди да предприемат нещо сериозно. В любовта сякаш имат шество чувство и усещат кога могат да се доверят на някого и да му дадат шанс. Перфектно анализират хората и тяхното поведение. Усещат кога някой наистина е мил и кога е фалшив. Козирозите имат изтънчено чувство за хумор и са остроумни, затова си търсят точно такава половинка. Партньорът им е човек, който ги подкрепя, който им помага в стресови ситуации, но и който ги кара да се смее. Изборът им е мъдър.

 


Риби

 

Романтиката и любовта винаги са на първо място за Рибите. Те са най-романтичните и нежни зодии, просто мечтаят за любов от приказките, това е, което искат от живота. За щастие, не успяват да се заблудят. Те имат отличен инстинкт, тъй като са водни знаци. И усещат кой отговаря на критериите им, кой ще ги засипе с романтични жестове и ще ги обича силно и искрено. Имат безпогрешна интуиция и външната обвивка не може да ги заблуди. Прекрасно опознават човека и осъзнават каква душа има той. Наистина много бързо виждат истинската същност на някого. Хубаво е, че слушат своята итуиция - така избират правилните хора.

 


Телец

 

Телците имат прекрасен вкус за партньори. Като цяло, те имат вкус за всичко - естети са, изтънчени и искат само най-доброто. Те също усещат нещата. Знаят, че първото впечатление не лъже, а те много бързо си създават такова. Често те са премислили отрицателните и положителните черти на човека, още преди да излязат на първа среща с него - от предишни разговори, от ситуации, от постове в социалните мрежи, от думите на другите. Телците искат сериозни връзки и отношения, не се задоволяват с нещо, което не е истинско, затова много държат на партньора да може да се разчита и той също да е сериозен. Искат половинката да има много положителни качества и обикновено намират именно такъв стабилен и морален партньор.

 


Рак

 

Любовта и семейството са приоритети в живота на Раците. Те не биха се занимавали с човек, който не си струва, който не показва уважение и не търси сериозни отношения. Раците от малки мечтаят за семейство и дом. Дори понякога преглъщат непривлекателния външен вид, стига само партньорът наистина да е сериозен, лоялен и отговорен. Тези водни знаци също разчитат на интиуцията си и рядко се подвеждат. Не ги привличат хората, които са плоски, по-груби в изказа си, които мислят само за купони и не знаят какво искат. Те търсят партньор, който да е мил, загрижен, състрадателен, креативен и който умее да обича силно. Не си губят времето с други хора. Дори понякога осъзнават, че бившите им гаджета са прекрасни хора, затова продължават да поддържат приятелски отношения с тях.

 


Водолей

 

Водолеите може да не са сред най-емоционалните и чувствителни зодиакални знаци, но имат едно друго качество, което много им помага да разпознаят хората около себе си - те са най-интелигентните зодии. Затова успяват да намерят наистина страхотни партньори.  Случва се да срещнат нов човек и почти веднага да започнат сериозна връзка, без да си губят времето с игрички и флиртове. Това е така, защото Водолеите усещат, когато някой е умен, надежден, забавен, различен, креативен и искат да го запазят до себе си. Те търсят интересни хора, жадни за приключения, но в същото време добри, мили, на които може да се разчита и които умеят да разсъждават.

 

5 зодии, които правят първата крачка


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...