.

4 зодии, които крият истинската си същност във връзките

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които крият истинската си същност във връзките
Снимка: Pixabay

Когато са във връзка, особено сериозна, някои от хората се плашат. Не могат да се отпуснат, да бъдат себе си напълно, крият истинската си същност, не говорят много за миналото си и често прикриват неща от партньора. Страх ги е, че той няма да одобри техни постъпки или няма да ги хареса достатъчно, ако знае истината за тях. Ето кои са тези зодии.

 


Дева

 

Девите са много добри приятели, но заблуждават гаджетата си и често послъгват. Партньорът им никога не знае какво се върти в главата им. Мислите си, че познавате Девите, щом сте във връзка с тях - грешите! Те умеят да се прикриват, да създават добро впечатление за себе си. Не им личи, когато са тъжни или мислят за друг човек, нито ще разберете, ако са направили нещо лошо. Те ще ви подкрепят финансово, ще са до вас, ще се грижат за вас, но изобщо не може да сте сигурни дали в това време не мислят за друг човек. Пазят себе си и не искат никой да научава тайните им и тъмните им страни. Остават мистерия за партньора.

 


Рак

 

Ако имате връзка с Рак, бъдете 100% сигурни, че той вече ви е заблуждавал и лъгал. Тези зодии много трудно излизат от черупката си и много рядко показват кои са всъщност. Страх ги е, че ако признаят колко са луди по вас или как са ви излъгали за нещо, ще ви загубят завинаги. Крият много неща от миналото си. Никога няма да разберете какво си мислят и дали не мечтаят за друг човек. В същото време, очакват пълна лоялност и ще ви обвиняват и съдят постоянно, ако сте ги предали по някакъв начин - чрез изневяра, дребна лъжа и т.н. Не прощават и не са търпеливи. Винаги крият себе си зад маска, тъй като понякога се влюбват много силно и бързо и не искат да изглеждат смешно. Често мислят за брак още на първия месец от връзката, но няма да ви го кажат.

 


Водолей

 

Те са много потайни и не защото се притесняват от нещо, просто държат личният им живот да остане личен и не обичат клюките. Доверяват се само на себе си и не искат околните да обсъждат личните им проблеми или да им дават съвети. Трудно се доверяват на други хора, мислят, че могат да разчитат само на себе си и на родителите си. А и те имат много богато въображение, смели мечти, понякога са и много брутални - не искат да разкрият всички тези свои черти, за да не им лепнат етикети. Крият истинската си същност, веселят се, смеят се и не изглеждат много чувствителни. Обичат приятелите си и човека до себе си, но не могат да им вярват напълно и да споделят всички свои странни размишления.

 


Близнаци

 

Сигурно много пъти сте чували, че Близнаците имат 2 лица - това е вярно. Кое е истинското, кога са себе си, дали изобщо показват истинското на света - трудно ще разберете. Понякога самите те се объркват. Много им е трудно да разкрият напълно себе си, тъй като често са колебливи и раздвоени. В един момент са луди по партньора, в друг - той им е скучен и мечтаят за нов човек. Отдават се на тръпката и момента - постоянно сменят мнението си за връзката. Супер адаптивни и общителни са - променят себе си спрямо ситуацията и обстоятелствата. Така много лесно манипулират гаджетата си. Не смятат, че е нужно да разказват много лични неща или да ви осведомяват за всичко, просто защото имат връзка с вас. Копнеят за любов и внимание, но никога не може да сте сигурни дали те са искрени в любовта си към вас.

 

4 зодии, които постоянно пишат на партньора

 

4 зодии, които предават във връзките


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...