.

Седмичен любовен хороскоп 27 януари - 2 февруари

Вижте какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 27 януари - 2 февруари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Плановете ви категорично ще се разминават с тези на половинката. Няма начин той/тя да не се ядоса и ако не намерите някакво общо решение раздялата ви е „в кърпа вързана“. Подхождайте към спорните въпроси с чувство за хумор и дайте възможност на приятел/ката си да решава някои въпроси самостоятелно.

 

Телец

 

Правете нещата така, че половинката ви да се убеди, че на вас може да се разчита. Ще получите  информация, която ще се отрази на бъдещите ви замисли. Ще ги осъществите, ако разпределите времето си правилно. Отношенията ви ще са толкова спокойни, че на някой може да му се прииска да ви скара.

 


Близнаци

 

Трябва да си вярвате, за да постигнете каквото и да било. Това е валидно и за личните ви отношения. Проявете активност, ако някой привлича вниманието ви. Последните дни на седмицата ще са изпълнени с противоречиви емоции.

 


Рак

 

Събитията ще са нееднозначни, а настроението ви ще е нестабилно, независимо дали сте свободни или заети. Ще се наложи да намалите контактите по здравословни причини. Срещите с половинката ви ще са предимно виртуални и това ще продължи до тогава докато и двамата стабилизирате здравословното си състояние.

 


Лъв

 

Не се престаравайте и не засипвайте половинката си с любовни обяснения. Помнете, че всичко е приемливо и приятно, когато е с мярка. Приятел/ката ви ще има желание да сподели вълненията си. Изслушайте го/я внимателно, няма да съжалявате.

 


Дева

 

Нов човек ще нахлуе в живота ви. Промяната ще е свързана с вълнения и противоречиви мисли. Хамлетовският въпрос ще е не „да бъда или да не бъда“, а да направя или да не направя първата крачка.

 


Везни

 

Ще насочите вниманието си изцяло към личните интереси през тази седмица. Половинката ви може да се разсърди. Ще избегнете конфликтните ситуации, ако искрено споделяте впечатленията от преживяванията си. Ефектът ще е двоен: ще се сближите и ще проверите силата на чувствата си.

 


Скорпион

 

Седмицата ще е изпълнена с развлечения, но най-интересното от всичко е, че вие няма да имате никакво отношение към организацията им. Част от тях ще са по покана на приятели, а другата част по инициатива на половинката ви. Участвайте и в едните, и в другите, но не забравяйте да похвалите организаторите.

 


Стрелец

 

Противоречията с половинката в началото на седмицата ще са често явление. Колкото по-бързо постигнете примирие, толкова по-добре. С мил жест или малък подарък ще разведрите обстановката. Избягвайте прибързаните решения. По-добре не си насрочвайте срещи за почивните дни.

 


Козирог

 

Не коментирайте теми, свързани с миналото ви, за да не изпаднете в неудобна ситуация. Ще се наложи да избирате между мълчанието и „благородната“ лъжа. Мълчанието е за предпочитане, ако искате да запазите връзката си.

 


Водолей

 

Стремежът ви да привлечете нечие внимание ще се увенчае с успех. Само не прекалявайте със старанието да се покажете в най-идеалния си вид. Рискувате той/тя да се разочарова след като се сближите, а вие не искате това, нали…

 


Риби

 

Преживяванията ще са изненадващи и радващи. Половинката ви ще покаже качества, за които не сте и подозирали и ще предизвика у вас вълна от нови, още по-силни чувства. Не споделяйте вълненията с приятелите си, не всички одобряват връзката ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...