.

4 зодии, които сместват работата с удоволствието

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които сместват работата с удоволствието
Снимка: Pexels

Тези зодии лесно се изкушават и често смесват работата с удоволствието, което не е препоръчително. Те знаят, че това е опасно и може да провали кариерата им или оценките им в училище, но имат своите причини, за да го направят. Вижте кои са тези зодии.

 


Близнаци

 

Най-социалните зодии са, затова не е изненада, че попадат в списъка. Толкова обичат да общуват и толкова лесно се сприятеляват, че няма как колегите и съучениците да им останат равнодушни. На тях им доставя удоволствие да комуникират, да споделят, да създават връзки. Обикновено, когато търсят работа, най-много ги интересува именно какви ще са колегите им. Често създават романтична връзка с някой от работа, без изобщо да целят това първоначално. Харесва им, че имат общи интереси и цели с колегите и така създават емоционална връзка с тях.

 

Овен

 

Овните са страстни и импулсивни и не им пука за последствията. Не мислят, а директно действат. Правят това, което им каже сърцето. Ако харесат някого и усетят тръпка, впускат се. Не обичат да анализират нещата и да се съобразяват. Често прескачат установени граници. Но и накрая почти винаги съжаляват - осъзнават грешката си и усещат, че не е трябвало да флиртуват или да започват връзка с човек от офиса. Така те се разсейват и се провалят в кариерата. А и започват още по-лесно да избухват.

 

Снимка: Pexels


Везни

 

Те са чувствителни, емоционални зодии, които обичат да общуват. Много лесно се сприятеляват, държат се мило с всички, вярват в доброто у хората. Обичат да си създават приятелска атмосфера, затова се сприятеляват с колегите. Харесват им груповите активности и ходенето по събития с много хора. Така неусетно се привързват към колегите и осъзнават колко държат на тях. Започват връзка с някой от работа и в началото това много им допада, защото обикновено имат подобни интереси и хобита. Но после осъзнават, че да прекарват целия ден с един човек не е разумно и започват да съдят жестоко човека до себе си. Доверието им в него също изчезва.

 


Телец

 

Телците са работливи, организирани, съвестни и по принцип са сред най-дисциплинираните зодии. Но има някои моменти, в които отпускат края и им писва да са послушни. Трудно им е постоянно да устояват на всички изкушения. Ако усетят, че някой колега има интерес към тях и те също го харесат, решават да действат. Телците умеят да флиртуват и невинаги усещат, че нещата загрубяват. Обичат да пийват коктейли със сладкия колега след работа и не усещат, че това се превръща във връзка. Изведнъж разбират, че правят неприлични неща и че кариерата им може да пострада.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...