.

Да бъде любов! Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 февруари

Ето какво ви очаква в любовта

Да бъде любов! Седмичен любовен хороскоп 10 - 16 февруари
Снимка: Pexels

Овен

 

Някой толкова много ще се опитва да ви впечатли, че на края ще ви ядоса. Прекалено многото внимание, което ви обръща ще породи съмнения в искрените му/й намерения. Наблюдавайте без да давате никакви обещания. В сряда и петък ще се радвате на приятни изненади. Не оставайте сами у дома в почивните дни.

 


Телец

 

Прекаленото любопитство и настойчивост може да навредят на отношенията ви през тази седмица. Ако задавате въпроси и не получавате отговор не настоявайте да го получите. Дайте възможност на половинката си да има свои тайни и лично пространство. Вие също не разкривате различни подробности от миналото си, така че не изисквайте това и от него/нея.

 


Близнаци

 

Някои постъпки на половинката ще ви ядосат. Поглеждайки назад ще се сетите, че това не се случва за първи път и е много вероятно да си зададете въпроса заслужава ли си да продължавате връзката. Опитайте се да обсъдите ситуацията преди да стигнете до окончателно решение. Най-добре е да го направите в четвъртък. След това ще знаете дали той/тя заслужава поредния компромис.

 


Рак

 

Преживяванията през тази седмица ще са разнообразни. Ще се запознаете с нови хора, които ще активират въображението ви. Ще набележите куп планове за бъдещето, а най-хубавото е, че половинката ще ви подкрепи и даже ще предложи варианти за реализацията им. Съзнанието, че не сте сами ще ви зареди с увереност и прекрасно настроение.

 


Лъв

 

Едно от нещата, които обожавате е да се намирате „в светлината на прожекторите“. Готови сте да се сближите с всеки, който щедро ви обсипва с комплименти. Тази седмица е желателно да сте по-предпазливи и да не го правите. Не сте в състояние да разграничите хубавото от лошото и даже напротив, някои неприятни черти на обожателите си може да възприемете като прекрасни. Старо гадже ще напомни за себе си в края на седмицата. При всички случаи няма да сте сами и няма да скучаете.

 


Дева

 

Понякога прекалено се задълбочавате в детайлите, драматизирате ги до неузнаваемост и „превръщате мухата в слон“. Коментирайки една и съща тема със сигурност ще отегчите половинката си и не се учудвайте, ако той/тя просто си тръгне без излишни обяснения. Овладейте емоциите и не се вторачвайте в измислени проблеми само за да привличате вниманието. Въздържайте се от нови запознанства, няма да ви зарадват.

 


Везни

 

Привлекателни сте и някой откровено ще ви признае чувствата си. Обяснението първоначално може да ви шокира и да ви се прииска да го споделите и обсъдите с обичайните си приятели. По-добре не го правете. Мнението им ще ви заблуди и ще е по-скоро вредно, независимо дали в момента сте във връзка или не. В края на седмицата предстои приятна изненада. Най-вероятно ще е подарък или покана за развлечение (кино, театър, концерт).

 


Скорпион

 

Динамичен период предстои, изпълнен с много нови хора и забавни преживявания. Почти всеки ден или вечер ще сте някъде с компания, на парти или в група, споделяща неформалните ви интереси. Ще ви се иска бързо да опознаете хората, които току-що са навлезли в живота ви. Не бързайте да приемате покани за среща. Следвайте интуицията си, няма да ви подведе. В края на седмицата ще сте абсолютно сигурни с кого трябва да продължите да се виждате и кой ни най-малко не заслужава вниманието ви.

 


Стрелец

 

Прекалено често ще ви връхлитат спомени от миналото и ще ви връщат към стара връзка. Може да започнете да сравнявате предишното си гадже със сегашното или (ако в момента нямате приятел/ка) да идеализирате вече прекратената връзка. Не мислете за онова, което е било, а за онова, което предстои. В края на седмица на парти с приятели ще възстановите доброто си настроение. Не говорете за успехите си, някой ще започне да ви завижда.

 


Козирог

 

Ще сте прекалено заети с обичайните си задължения, а и с някои домашни задачи и ще разполагате с твърде малко свободно време. Най-вероятно ще се наложи да разредите срещите и половинката ви ще започне да се сърди. Намерете начин да го/я успокоите, бъдете откровени. Един от начините да се виждате по-често е да му/й предложите да ви помага. Така ще постигнете пословичния ефект, в който „и вълкът е сит, и агнето е цяло“.

 


Водолей

 

Всички знаят, че въображението ви е богато и вярвате в чудеса. През тази седмица, обаче, наистина може да ви се случи поредното чудо. Да срещнете някой, който за секунди да завладее мислите ви. Да решите, че светът започва и свършва с него/нея. Не се увличайте твърде много и не бързайте да разкривате чувствата си. В края на седмицата ще попаднете в странна ситуация, която ще ви помогне да разберете дали нещата са такива, каквито си ги представяте или сте в дълбока заблужда.

 


Риби

 

Едно от най-привлекателните ви качества е успокояващото спокойствие, което излъчвате. През тази седмица някой ще се опита да сподели преживяванията си с вас. Не скъсявайте дистанцията, докато не разберете истинските му/й намерения. Важно е да знаете дали наистина изпитва чувства към вас или просто търси временно съчувствие и възможност да се оплаче на някого от „несправедливостите на съдбата“. Което вместо радост ще ви донесе разочарование. Не си насрочвайте срещи за последните дни на седмицата.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...