.

3 зодии ще имат незабравим Свети Валентин!

Вижте кои са късметлиите

Ивета Иванова
3 зодии ще имат незабравим Свети Валентин!
Снимка: Pexels

Празникът ще е много радостен за тези зодии. Те наистина ще са на романтична вълна, ще бъдат в приятна компания и може да очакват много красиви изненади и жестове. Ето кои са те.

 


Овен

 

За необвързаните ще е прекрасно да излезат навън, да посетят няколко партита, да се запознаят с нови хора. Така ще имат възможност да създадат силна и стабилна връзка, каквато търсят. Овните ще излъчват увереност, ще бъдат себе си и ще привличат околните като магнит. Флиртовете ще са успешни. Обвързаните ги чака много романтична вечер с половинката - вечеря на свещи, цветя, подаръци, вино, безброй любовни признания и заздравяване на връзката. Дори може да преминат към следващ етап.

 

Снимка: Pexels

 

Лъв


Самотните представители на тази зодия ще са много мотивирани да намерят любовта именно на този ден. И понеже ще са положително настроени и магнетични, ще я привлекат към себе си. Ще си прекарат страхотно на бара или концерта, на който отидат. Ще общуват повече, ще разкриват себе си, а дори може да се запознаят с някого онлайн. Обвръзаните ще избягат от скуката и ежедневието, и така ще се почувстват живи и обичани. Чака ги приключение с половинката.

 

Снимка: Pexels

 

Везни

 

Везните също копнеят да си намерят партньор. В приповдигнато настроение са и романтиката ги е завладяла. Ще се запознаят с човек, който е много мил и сладък и с когото имат общи интереси. Да не забравят да вземат номера му и да бъдат по-смели - нека покажат чувствата си. Може да погледнат на свой стар приятел с други очи. Обвързаните Везни ще прекарат целия ден с партньора, ще се глезят един друг, ще си правят изненади, ще посетят нови места и ще си споделят.

 

Снимка: Pexels


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...