.

4 зодии, които контролират партньора

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които контролират партньора
Снимка: Pexels

Тези зодии държат винаги те да са прави, да имат последната дума и всеки да зачита техните правила и виждания. Те контролират партньора, следят всяко негово действие, искат той да ги слуша и да им се доверява. Сърдят се, когато той не съгласува дори нещо дребно с тях. Рядко го оставят да излиза сам или с приятели. Вижте кои са тези зодии.

 


Водолей

 

На Водолеите им става скучно от обикновените връзки, искат повече драматизъм. А и те са свикнали винаги да се отличават в живота - бунтари са, търсят истината и справедливостта. Имат чувството, че виждат и разбират неща, които другите не успяват да проумеят. Затова често си избират партньор, който ще ги вижда като велики, различни, който ще ги възхвалява и ще ги подкрепя. Самият партньор се съгласява Водолеят да го контролира и да го напътства. Тези зодии обичат да дават команди и се сърдят, когато половинката не направи така, както те са поискали. Винаги става тяхното.

 


Близнаци

 

Тайната на успеха на Близнаците е, че те рядко успяват да създадат сериозни и продължителни връзки. Затова им е лесно да контролират партньора - контролът трае няколко седмици или максимум няколко месеца. Близнаците имат 2 лица, нерешителни са, сменят си възгледите и затова карат партньора да върши някои по-рутинни дейности и да им помага. Той им върши услуги, чисти, грижи се за дома и разходите. Близнаците просто дават насоки и молят за помощ. Те са чаровни и умеят да манипулират - отправят молби, а не заповеди. Тези зодии са себични. Те могат да правят каквото си искат, но следят всичко, което прави и половинката, и ѝ държат сметка.

 


Дева

 

Те са много работливи и организирани. Не понасят да стоят на едно място и да бездействат. Затова, когато свършат работа или училище, пренасят работното си "аз" в дома. Командват гаджето, заповядват му, държат се като шефове и искат всичко да е подредено, планирано. Не могат спонтанно да отидат някъде, сърдят се, когато партньорът решава нещо, без да ги пита или предлага среща в последния момент. Девите говорят силно, затова изглеждат като истински началници. Очакват партньорите им да са перфектни, критикуват ги за много неща, държат да знаят всичко за живота им и да вземат всяко решение заедно. Не пускат половинката сама на партита.

 


Рак

 

Раците са най-чувствителните и раними зодиакални знаци. Те не понасят, когато някой им се скара, когато ги критикува или опитва да им наложи мнението си. Веднага се сърдят и започват да плачат. Трябва винаги да стане това, което те искат - реагират като деца. Грижат се за половинката и я глезят, но очакват същото в замяна. Успяват да манипулират точно с това, че са чувствителни и бързо се нараняват- така на хората им става мъчно и биха направили всичко, за да успокоят Раците. Те са свикнали партньорът да върши домашната работа, да плаща сметките, да чисти, да готви, да им помага в ученето или работата. Те командват, но без да си личи, просто влизат в ролята на жертви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...