.

3 зодии, които са най-добрите сексуални партньори

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които са най-добрите сексуални партньори
Снимка: Pixabay

Сексуалната удовлетвореност е ключова за успешните и продължителни връзки. Някои зодии обаче не само имат желание за секс и ласки, но и са истински майстори в леглото и винаги се представят добре. Ето кои са те.

 


Лъв

 

Царе на животните, крале на зодиака, родени лидери и винаги държат да са най-добри във всичко - сексът не прави изключение. Изявяват се добре и на това поприще и партьорите им остават много доволни. Лъвовете са огнени знаци - много страстни, секси, а и винаги поемат инициатива и водят парада. Знаят как да накарат партньора да се почувства специален. Обръща внимание и на нуждите на човека до себе си.

 


Везни

 

Страхотни любовници! Везните са усвоили изкуството на това да даваш и получаваш едновременно. Научили са някои страхотни техники, имат талант под завивките и преживяването с тях винаги е запомнящо се. Везните знаят как да ви угодят, да ви доставят наслада, да осъществят най-смелите ви фантазии. Но и самите те се наслаждават на това. Хубавото е, че по душа са романтици, затова са нежни към вас, а и лоялни.

 


Скорпион

 

Те са познати като най-чувствените, емоционални и страстни знаци в зодиака. Изиграват картите си много добре, знаят как да ви съблазнят и очароват, дори без да правят нищо съществено. Те са мистериозни, което много привлича околните. Доминиращи са и обичат да експериментират в леглото, което се харесва на партньорите. Те са магнетични, усещат какво ви харесва и знаят как да изпълнят желанията ви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...