.

3 зодии с късмет в любовта през пролетта

Ето кои са щастливците

Ивета Иванова
3 зодии с късмет в любовта през пролетта
Снимка: Pexels

Пролетта вече официално е тук и ще донесе много приятни емоции на 3 от зодиакалните знаци. Те ще са влюбени, щастливи, ще вярват в чудеса, ще се изпълнят с надежда и ще имат късмет в любовните отношения. Вижте кои зодии ще летят от щастие и ще се радват на романтика, според "Elite Daily".

 


Близнаци

 

Да се подготвят за прекрасен сезон. Венера, планетата на любовта, красотата и връзките ще е в техния знак до август. Това им носи много късмет в романтичните отношения. Ще трябва да се замислят над доста неща и да анализират някои ситуации. Но те буквално ще се носят на крилете на любовта. Ще осъзнаят какво ценят във връзките, какви отношения искат, ще се наслаждават на плътските страсти. Нещата при обвързаните стават сериозни, но нека им се наслаждават - а не да бързат. Необвързаните ще бъдат главозамаяни от нов човек, но нека не го плашат, като бързо искат връзката да стане официална и сериозна. Радвайте се на сладките моменти, а след лятото ще обсъдите какво предстои.

 


Скорпион

 

Скорпионите са много страстни зодии и често мислят за секс. През пролетта те ще си позволят повече да се отворят към света около тях и да споделят много повече. Ще говорят за своите чувства, емоции, виждания. Ще обсъдят интимните си отношения с партньора. Те са мистериозни зодии и предпочитат да пазят нещата за себе си и да не споделят. Но има първи път за всичко - сега ще кажат каквото им е на сърцето. Обвързаните ще проведат важни разговори за връзката с половинката си и така ще се успокоят. Ще заявят какво искат. Необвързаните няма още дълго да останат сами. Чакат ги много вълнения, срещи, сладки целувки, както и започване на нова връзка.

 


Водолей

 

Много интересни неща чакат Водолеите през пролетта. Чака ги романтика, страст, а самите те ще проявят голяма креативност. Ще станат по-артистични, ще се радват на романтични изненади и срещи. Но ще има момент, в който Венера ще бъде ретроградна, и тези зодии леко ще се объркат. Ще променят мнението си за определен човек и ще решат, че искат да са с друг. Ще усетят огромно привличане към човек, който въобще не е техен тип и не са предполагали, че ще харесат. Ще видят колко красив е той. Водолеите ще са решителни и ще преследват това, което искат. Обвързаните ще се радват на хармония. Очаква ги хубава изненада.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...