.

5 зодии, за които половинката е и най-добър приятел

Вижте кои са те

Ивета Иванова
5 зодии, за които половинката е и най-добър приятел
Снимка: Pexels

Отношенията с гаджето и приятелите са различни. Но за някои зодии партньорът трябва да бъде и най-добър приятел. Те споделят с него, казват му всичко, което знаят и хората от приятелския кръг, не се притесняват да говорят на какви ли не теми с него. Някои хора са по-искрени с приятелите и крият някои неща от любимия човек, но това не важи за тези 5 зодии. За тях половинката е първо приятел. Ето кои са те.

 


Близнаци

 

Половинката на Близнаците е и техен най-добър приятел. Близнаците могат да говорят с гаджето за всичко и непрекъснато общуват с него, с часове. И накрая пак има какво да си кажат. Винаги излизат с гаджето и много се забавляват, когато са в парка, на екскурзия, на бар, на кино и т.н. Обичат да приключенстват не само с приятелите, но и с партньора. Сближават се много, единственото лошо е, че Близнаците са големи флиртаджии и понякога околните смятат, че гаджето им наистина им е само приятел.

 


Овен

 

Чувството за хумор играе огромна роля във връзките на Овните. Тези зодии създават много специални отношения и търсят партньор, с когото могат да се веселят и на когото могат да споделят всичко. Когато са във връзка, Овните могат да бъдат разсмивани и забавлявани най-много от гаджето и затова да не им липсва приятелската компания. Овенът и половинката му не стоят много на едно място, все са в движение, опитват нови неща, мразят мързела и искат всеки ден да е вълнуващ. По време на лудите преживявания се сближават много, опознават се и стават истински приятели. Енергични са и се успокояват един друг.

 


Водолей

 

Водолеите имат много приятели. Те са мили, доста приятелски настроени, не съдят никого и харесват много хора. За половинката е важно да стане най-добър приятел на Водолея, защото това ще означава, че има специално място в живота му. Приятелството е на първо място за тези зодии. Ако партньорът стане и много добър приятел, значи връзката е истинска. Водолеите говорят без страх за всичките си идеи и мечти пред гаджето и ако успеят да се карат, без да се обиждат един друг, значи наистина това е любов.

 


Лъв

 

Тези зодии са доста социални, общуват с много хора и са създали много приятелства през годините. Знаят, че за да изградят истинска връзка с партньора, той също първо трябва да им е приятел. Затова го правят. Споделят му тревогите си, разказват за миналото, търсят съветите и мнението му, поставят го на първо място. Търсят партньор, на когото винаги ще могат да разчитат и който няма да им обърне гръб, дори в лошо. Така създават истинско приятелство с половинката. Лъвовете са много лоялни и търсят същото в замяна. Искат партньорът да инвестира във връзката.

 


Скорпион

 

За Скорпионите е важно връзките да са истински, силни и между партньорите да има пълно доверие и лоялност. Ако имате гадже Скорпион и то ви стане и най-добър приятел, това е дар за цял живот. Скорпионите искат хора, пред които могат да са себе си, на които могат да кажат как се чувстват, пред които могат да плачат и изразят емоциите си. Щом показват уязвимост, значи ви вярват и ви ценят. Те са много лоялни зодии, и към приятелите, и към половинките и никога няма да ви предадат. Търсят човек, който ще пази тайните им и ще ги подкрепя. Прекарват си прекрасно с партньора, без да правят кой знае какви бляскави планове за срещи, именно защото първо са добри приятели.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...