.

Топ 3 зодии, които не обичат да спят до партньора

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 зодии, които не обичат да спят до партньора
Снимка: Pexels

Тези зодии предпочитат да спят сами, дори да имат половинка, която обичат. Просто им е по-комфортно, когато са сами в леглото и да се разполагат. Не се наспиват добре, когато има някой до тях и им е спокойно, когато са сами.

 


Водолей

 

Те не са много емоционални и не си падат по демонстрирането на любов и близост. Не им харесва постоянно да се гушкат или някой да ги докосва. Пазят си пространството и обичат да си остават сами. Искат да прекарват време сами, за да презаредят батериите. Може да имат чувства към половинката и така да изглеждат студени, но просто предпочитат да живеят в своя свят за малко, да мечтаят, да имат време за себе си. Леглото е тяхна крепост и не биха го споделили с друг.

 


Дева

 

Те са едни от най-продуктивните, амбициозни и работливи зодиакални знаци. Сънят е много важен за тях, тъй като през деня много работят, учат и се изморяват. Задължително им е да си набавят определено количество сън и той да е качествен, за да имат сили за другия ден. А това не може да стане, ако до тях спи гаджето. Ако то е до тях, може да си говорят, да заспят по-късно, да се разсеят. Девите са организирани, планират всичко, не искат нищо да съсипе графика им. Мили са към партньора, но няма да му позволят да саботира работата им и да развали графика им.

 


Стрелец

 

Те са сред най-независимите зодиакални знаци и рядко създават сериозни връзки. Затова и не са свикнали да спят с партньор често. Ценят си свободата, пространството, обичат да са на леглото сами и да се разполагат. Много пътуват, ходят по екскурзии и хижи, свикнали са да спят на различни места, но така и не свикват да спят с друг човек. Дори обичат да дремват навън, под звездите, когато е лято. Не правят компромиси, искат цялата завивка за тях и не обичат постоянно да са с партньора.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...