.

3 зодии, които биха си направили еднаква татуировка с гаджето

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които биха си направили еднаква татуировка с гаджето
Снимка: Pexels

Тези зодии са страстни, влюбват се бързо и силно, обичат някои щуротии. Биха направили много неща за човека до себе си и с удоволствие биха демонстрирали любовта си, като си направят еднакви татуировки с него. Ето кои са те.

 


Овен

 

Овните са големи приключенци, обичат предизвикателствата, рискуват и се отдават на момента. Те са импулсивни, не мислят дълго и много, решават нещо и го правят. Живеят за мига, ако са много влюбени и развълнувани, няма да се колебаят, веднага ще приемат идеята ви за еднакви татуировки. Те се доверяват на инстинкта си. Овните се влюбват бързо и много силно, особено ако първо е имало флирт, игра и са преследвали тръпката си. Затова им харесва идеята да почетат с нещо тази любов. Те не се притесняват много за бъдещето и не обмислят дълго.

 


Рак

 

Тези зодии първо са много предпазливи и трудно излизат от черупката си. Те предпочитат да опознаят човека, да карат по-бавно, за да не бъдат наранени и да не си дават прекалено много напразни надежди. Искат сериозна връзка и човек, който ще приеме тяхната чувствителност и уязвимост. Но веднъж, когато партньорът премине теста и Раците му повярват, те се влюбват толкова много в него и правят всичко за него. Отдават се напълно на връзката, забравят всичко друго и разчитат на партньора. Отбелязват това пълно отдаване и тази силна връзка с татуси за двойки - това е доказателство, че искат връзката да е вечна. Искат стабилен партньор и човек, който дълго ще е до тях.

 


Риби

 

Най-големите романтици сред зодиите, затова идеята за еднакви татуировки с гаджето много им харесва. Те дори си представят какви татуси биха си направили, когато са необвързани и мечтаят за идеалния партньор. Рибите също са много чувствени, страстни, обичат силно, отдават се на партньора и за тях любовта е на първо място. Още в началото на връзката биха предложили на партньора да си направят татуси, ако усещат силна любов към него. Рибите са като деца - бързо могат да се развълнуват, ентусиазирани са и искат да направят нещо като от филмите или песните за любов. Те са и хора на изкуството, като цяло харесват татуировките.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...