.

Топ 3 зодии, които разлюбват бързо

Вижте кои са те

Ивета Иванова
Топ 3 зодии, които разлюбват бързо
Снимка: Pexels

Тези зодии могат да се влюбят бързо и силно, но също толкова бързо ще ви разлюбят и ще прекъснат връзката. Може да им е станало скучно или да не простят, когато разберат за ваше предателство. Ето кои са те.

 


Близнаци

 

Те са по-разсеяни, обичат забавленията, не понасят скуката и рядко създават дълги връзки. Но обичат самата любов, харесва им чувството да са влюбени и да се вълнуват. Затова бързо хлътват по ново гадже и им харесва да получават внимание. Чувствителни са и в началото обикват силно и бързо, веднага се впускат във връзката. Но лесно им става скучно, започват да намират слаби страни на партньора, искат тръпка и приключения и чувствата им изчезват. А, ако разбиете сърцето им, стават студени и започват да си играят с другите.

 


Скорпион

 

Скорпионите се доверяват изключително трудно, но веднъж щом го направят и обикнат партньора, те влагат пот, кръв и много усилия във връзката. Много лоялни са, плачат за партньора, поставят го на първо място. Харесва им да имат сериозна и стабилна връзка, отдават се напълно и са верни. Грейват, когато обичат и са обичани. Но са много чувствителни, емоционални и не прощават лесно, особено голямо предателство. Усещат всяка промяна. Ако ви дадат сърцето си, трябва да ги цените и уважавате. Иначе ще станат много студени, ще ви отмъстят и ще ви мразят завинаги.

 


Стрелец

 

Влюбчиви са и опитват да останат лоялни, но това обикновено се получава само в началото на връзката. Умеят да радват партьора с жестове, да му показват, че е обичан. Хубаво е, че са честни и от самото начало си казват какво искат и какво търсят. Ако сгрешат си признават. Стрелците са големи приключенци и рутината ги изморява. Искат постоянно да пътуват, да общуват с нови хора, да създават много приятелства и партньорът им често ревнува. Тогава тези зодии се отегчават, усещат, че тръпката си е отишла и забравят за гаджето. Ако не ги обгрижвате, чувстват, че не ги цените. А ако разбиете сърцето им, стават бунтари и никога не може да си ги върнете.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...