.

Седмичен хороскоп 25 - 31 май

Какво ви чака в последната седмица на месеца в любовта?

Седмичен хороскоп 25 - 31 май
Снимка: Pixabay

Овен

 

Отношенията с любимия човек ще са крайно нестабилни. Мнението, което си създавате за една или друга ситуация в повечето случаи ще е неправилно и подвеждащо. На моменти може да ви хрумва и мисълта за раздяла. Ако чувствата ви са силни и истински, отстоявайте ги. Не търсете най-лесния, а най-вълнуващия начин.

 

Телец

 

Ще се почувствате наистина „между чука и наковалнята“ през тази седмица. Ще ви потърси човек от миналото и ще ви накара да сравнявате актуалната с предишната си връзка. Да търсите отговор на въпроса напред или назад. Решението за раздяла винаги е било трудно, а връщането към стари чувства винаги е било несигурно. Уединете се и преценете всички „за“ и „против“ преди да направите финалната крачка.

 

Близнаци

 

Венера е във вашия знак, но е в ретроградно движение. Избягвайте разговорите, свързани с изясняване на отношенията. Част от обещанията няма да бъдат изпълнени. Част от действията на половинката няма да ви харесат. Истината е, че нищо критично не се случва, събитията са малка проверка на стабилността на връзката ви. Следвайте интуицията си и се въздържайте от нобмислени думи и действия.

 

 

 

 

Рак

 

Нищо изключително и непредвидено няма да се случи през тази седмица. Романтичните и любовни отношения ще са спокойни до такава степен, че може да ви хрумне да подложите половинката си на някакво изпитание, да му/й подхвърлите уж невинен повод за съмнение в чувствата ви. Преценете много внимателно последствията от постъпката си, за да не се наложи да искате извинение на твърде висока цена.

 

Лъв

Почти ежедневно ще избухват някакви спорове между вас и любимия човек. Всеки един от двамата упорито ще настоява на своето и не е изключено да си размените тежки, но неоснователни обвинения. По-интересното е, че само час след поредния остър разговор няма да си спомняте даже на каква тема е бил. В такъв случай помислете дали си заслужава да инвестирате емоции в разправии и дали изобщо да започвате препирнята. Не е ли по-добре да обсъдите мечтите си и да се опитате да ги реализирате със съвместни усилия?

 

Дева

 

Затруднения ще има и най-лесният начин да ги преодолеете е да не „заравяте глава в пясъка“. Заемете се първо с практическите. Ще сте в устойчиво добро настроение, след като се справите с тях. През последните дни на седмицата излъчването ви ще е силно и можете да насрочите любовните си срещи точно за тогава. Ако все още не сте попаднали в лапите на любовта, не е изключено най-после да усетите ефирното й докосване.

 

Везни

 

Възможностите за промяна на личните отношения ще са няколко и различни. Опитайте се да ги обмислите, вместо да се хващате за първата от тях като удавник за сламка. Ако разбирателството с половинката не отговаря на очакванията ви, раздялата не винаги е най-доброто решение. Всеки има нужда от втори шанс. Ситуацията е по-сложна, ако при вас става дума за принципни различия, които със сигурност вредят на чувствата.

 

Скорпион

 

Отстоявайте интересите си без прояви на егоцентризъм и грубо отношение. Преценявайте внимателно кое е по-изгодно за вас: да се противопоставите на любимия човек или да направите компромис. Ако половинката ви подскаже с поведението си, че сте „настъпили мотиката от обратната страна“, то побързайте да се реванширате и да неутрализирате неприятното впечатление с покана за подходящо развлечение.

 

Стрелец

 

Личните и в частност любовните отношения през тази седмица на моменти ще приличат на угаснал вулкан, който прави опит да се събуди. Първоначално може да решите, че връзката ви е изживяла времето си и върви към своя край. Бъдете сигурни, тези мисли са плод на вътрешните ви страхове. Опитайте се да вникнете в тревогите на половинката си и да помогнете за преодоляването им. Съвместните усилия ще ви покажат, че чувствата ви са живи и истински.

 

Козирог

 

Ще е малко трудно да комбинирате полезното с приятното през тази седмица. Полезното ще е свързано с предстоящи изпити, неформални прояви и други задължения, изискващи концентрация и самостоятелност. Приятното най-общо казано ще се свежда до всяка минута в компанията на любимия човек. Разберете дали той/тя не се чувства като вас. Много е вероятно да иска същото и да предложи идея, която ще прогони тревогите и ще върне усмивките и на двама ви.

 

Водолей

 

Ще сте по-нетърпеливи, по-емоционални и в същото време по-предизвикателни през тази седмица. Използвайте въображението си активно. Ако към момента сте се опитвали да провокирате половинката си, предизвиквайки чувство на ревност, значи е крайно време да „приберете платната“ и да се опитате да успокоите обстановката. Не го ли направите на време ще прекалите и ще се сърдите само на себе си. За любовта всички казват, че е безкрайна, но за търпението още никой не е посмял да твърди такова нещо.

 

Риби

 

Непрекъснато ще се налага да прехвърляте вниманието си от една дейност към друга, от един проблем към друг. Периодът ще е доста хаотичен и няма да разполагате с много време за любовни преживявания. Ще сте и по-тревожни, дори по-раздразнителни от обикновено. Въздържайте се от виртуални флиртове. Не споделяйте с половинката мимолетните си увлечения и случайните покани за срещи, които получавате. Помислете как да стабилизирате, а не как да разрушите сегашната си връзка.

 

Хороскопът в изготвен от П. Георгиева.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...