.

Любовен хороскоп за Лято 2020

Вижте какво ви чака

Ивета Иванова
Любовен хороскоп за Лято 2020
Снимка: Pexels

Юни месец е тук, а това значи, че и лятото вече почти е при нас. Горещият сезон винаги носи много вълнения и приказни моменти в любовен план. Ето какво да очаква всяка зодия през лятото в любовта, според британския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Имате таен обожател, който е под носа ви, но вие не го забелязвате и не осъзнавате, че ви харесва. Игнорирате го, гледате го с насмешка, но това лято той ще се вземе в ръце и ще заеме главна роля в живота ви. Най-вероятно е воден знак (Риби, Скорпион или Рак) и е много страстен и романтичен. Може да се срещнете отново на ваканция през юли. Тази нова връзка ще промени всичко за вас. Ще ви направи по-добри хора.

 


Телец

 

Креативен Рак с твърд характер ще ви омае. Ще се свържете с него духовно и той ще бъде сякаш единствен за вас. Ще ви заинтригува, защото ще е много потаен и мистериозен. Харизматичен човек, на когото няма да можете да устоите. Връзката ви ще е много силна и бързо ще се влюбите. Ще загърбите нещо старо и ще обърнете нова страница в живота си. Може да започнете нова работа, да смените дома, да се заемете с ново хоби - така ще срещнете новата любов и веднага ще я познаете. Възможно е връзката да е кратка, но никога няма да я забравите, защото за първи път някой ще ви разбира напълно.

 


Близнаци

 

В живота ви ще дойде огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец), който е играч, също като вас. Затова, ще ви се стори, че този човек е много привлекателен и неустоим. Лятото ще е вълнуващо - ще измисляте стратегии, за да го впечатлите, ще поставяте капани. И накрая ще успеете. Отношенията ви ще са като игра, и двамата сте много палави и забавни. В сексуално отношения всичко ще е прекрасно, но през август ще осъзнаете, че връзката е по-дълбока от това и сякаш сте спечелили от лотарията с този позитивен и див човек. Все пак, връзката може да е кратка, макар и сладка, заради независещи от вас обстоятелства.

 


Рак

 

Добри новини за вас! Изключително сладък и чаровен човек, който е и добър, лоялен, влюбчив, ще дойде в живота ви. Тъй като е земен знак (Козирог, Телец или Дева), той ще е стабилен и сериозен. Ще ви обръща внимание, ще държи на отношенията ви, няма да ви предаде, защото има добро сърце. И това ще стане още в началото на лятото - през юни. Има потенциал това да стане много сериозна връзка и заедно да градите бъдеше. Споделяте едни и същи ценности, виждания и интереси.

 

Лъв

 

Огнен знак (Лъв, Овен или Стрелец), който е много страстен, секси и готов за приключения, ще е вашата нова тръпка. Ще се появи в живота ви от нищото и ще разтърси света ви. Това много ще ви хареса. Връзката ще е пълна със страст и драма, ще е като сапунен сериал. Може да стане още в началато на лятото, най-вероятно - когато отидете на почивка някъде. Но най-вероятно ще трябва да зарежете сегашното гадже заради новия човек - затова ще сте изправени пред трудни решения. Новата връзка ще е вълнуваща - точно това, от което имате нужда.

 


Дева

 

За вас нещата стават напечени - ще започнете тайна връзка и ще изневерите на партньора си. Никоя връзка не е перфектна и щом го правите, явно осъзнавате, че се нуждаете от друг човек. Новият човек ще е въздушен знак (Водолей, Близнаци или Везни). Той ще е вашият партньор в приключенията. Нещата ще започнат бавно, защото ще сте объркани заради сегашната си връзка. Но привличането ще е много силно и връзката ще стане страстна и продължителна. Твърде вероятно е с този човек да прекарате живота си.

 


Везни

 

Земен знак (Козирог,  Телец, Дева), който е по-възрастен и доста успешен, богат, амбициозен и стабилен, ще ви омае. Ще сте много щастливи, защото отдавна търсите човек, на когото може да разчитате. Ще се възхищавате на постиженията, мъдростта и харизмата на новата тръпка. Ще се запознаете с човека през лятото, но връзката може да се задълбочи чак към есента - през октомври. Това ще е заради разликата във възрастта или факта, че и двамата ще сте обвързани, когато се запознаете.  Ще е като любов от приказките и филмите.

 


Скорпион

 

Във вашия любовен живот идва Лъв, който вероятно познавате отпреди. Може преди да сте имали връзка, която е била подложена на изпитания. Или сега да ѝ предстоят изпитания. Този човек не е имал лесен живот, но е оцелял и е шампион. Станал е силен и мъдър за годините си. Харесва ви куража му и как се е справил с мрачните периоди в живота си. Ще започнете да общувате през юли, като ще се видите на купон или приятелско събиране. Възможно е връзката да е продължителна, но не бързайте да правите планове за бъдещето и не изоставяйте интересите си заради този човек.

 

Стрелец

 

Ще срещнете огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец) с големи мечти и много идеи.  Той ще е пълен с енергия и амбиции и това много ще ви привлича. Бързо ще се влюбите. Това не е лошо. Като прекарвате време с него, настроението ви ще става все по-добро. Този човек ще се появи, когато предприемете някаква промяна в живота си, така че, не се страхувайте да продължите напред. Връзката няма да е дълга, но ще играе важна роля в живота ви, ще разшири хоризонтите ви и ще ви накара да рискувате повече.

 

Козирог

 

В живота ви се появява въздушен знак (Близнаци, Везни или Водолей). Интересното е, че няма да го харесате при първата си среща. Но границата между любовта и омразата е тънка и накрая ще бъдете много привлечени от този човек. Ще се срещнете през юни, но най-вероятно романсът ще започне през октомври, защото първо ще смятате този човек за досаден. Може дори да изневерите на сегашното си гадже с него. Има шанс новата ви връзка да е продължителна, романтична и този човек да е голямата ви любов.

 


Водолей

 

Ще се влюбите в огнен знак (Лъв, Стрелец или Овен). Веднага ще усетите невероятна химия. Този човек ще е страстен, динамичен и отношенията ще са вълнуващи. Той ще ви вдъхнови и ще ви накара да се почувствате живи. Ще се пристрастите към него, заради харизмата и енергията му. Това ще е голяма любов. Вероятно ще го срещнете на някаква празненство или на куиз вечер. Но ще трябва да направите някои жертви, за да се виждате по-често, тъй като и двамата сте заети.

 


Риби

 

Вие, Риби, ще се влюбите в човек, който никога не сте си представяли, че може да харесате или обикнете. Ще сте пълни противоположности, но между вас ще има много силна любов и химия. Ще сте вдъхновени и удивени един от друг, колкото и различни да сте. Затова, не съдете книгите по кориците. Най-вероятно ще се запознаете онлайн, ще си пишете много. Но ще се притеснявате какво мислят близките ви за този човек - защото с него сте много различни. Не се тревожете толкова, просто трябва да преминете през някои пречки.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...