.

Седмичен любовен хороскоп 1 - 7 юни

Ето какво ви очаква през периода

Седмичен любовен хороскоп 1 - 7 юни
Снимка: Pexels

Овен

 

Преживявания ще има, но те далеч няма да са романтични. Ще се наложи да се справите с доста отговорни задачи и почти непрекъснато да променяте плановете си, което ще ви направи по-раздразнителни. Обяснете на половинката си какво ви безпокои, вместо да провокирате безрезултатни спорове, с които още повече да изнервяте обстановката.

 

Телец

 

Правете нещата така, че половинката ви да се убеди, че може да разчита на вас. Ще получите интересна информация, свързана с общите ви бъдещи планове. Съчетайте желанията си, за да постигнете пълен синхрон в отношенията. Приемете сдържано хвалебствията на околните за успешната ви връзка. Не всички ще са истински искрени.

 

Близнаци

 

Мненията ви с любимия човек непрекъснато ще се разминават и различават дори по въпроси, по които принципно сте имали разбиране. Приемете различията спокойно, не се опитвайте да наложите схващанията си и помнете, че всяка казана лоша дума ще се върне отново при вас с болезнена острота. Ако все още не сте създали стабилна връзка, а някой привлича вниманието ви, не чакайте, а действайте. Изпратете недвусмислен сигнал, че не бихте имали нищо против да се сближите.

 

Рак

 

Подчинете се на желанието си да направите нещо мило за любимия човек. Да се погрижите за него/нея, да се представите с изненада, мил подарък или кулинарно изделие, което сте приготвили собственоръчно, колкото и лесна да е била рецептата. Бъдете сигурни, усилията и старанието ви ще бъдат високо оценени. Дори да сте имали някакви остри сблъсъци към момента той/тя ще ви ги прости. Необвързаните може да имат финансови проблеми, които да ги отдалечават от любовните мисли. Ще се справят със съдействието на близък приятел.

 

Лъв

 

Разногласия няма да липсват, но от вас зависи да ги минимизирате до колкото е възможно. Половинката ви вероятно ще има някакви грижи и непрекъснато ще е в лошо настроение. Опитайте се да разведрите обстановката, макар че може никога до момента да не сте го правили. Проявете заинтересованост, разберете какъв е проблемът. След като сподели той/тя ще се успокои и ще е много по-лесно двамата заедно да стигнете до някакво конструктивно решение.

 

Дева

 

Късметът ще е на страната на свободните Деви през тази седмица. Общувайте интензивно, но спазвайки защитните изисквания на карантината. Най-вероятно ще се запознаете с интригуваща личност на публично място и в компания на ваши приятели. Ще имате възможност да покажете най-добрите си страни. Постарайте се да го направите, не разчитайте само на „рекламата“, която ще ви направят останалите членове на групата. Обвързаните може да имат сериозни сблъсъци с половинката си заради трети лица. Не прекалявайте с претенциите.

 

Везни

 

Давайте си реална сметка за собственото си настроение, както и за причините на гнева и недоволството си. Една погрешно изречена дума е в състояние да сътвори куп неприятности. Защо да си го причинявате? Предупредете половинката си, че на моменти сте раздразнителни и отменяйте срещите, ако се налага. По-добре е за известно време да не се виждате, отколкото окончателно да прекратите връзката си, защото прехвърляте проблемите „от болната глава на здравата“.

 

Скорпион

 

Изненадващи новини или покана за среща от човек, с когото отдавна се опитвате да установите среща, ще разпръсне сивите облаци над небосвода ви. Всичко ще се случи толкова неочаквано, че първоначално ще обърка реакциите ви. Въодушевени от предстоящите емоции и очаквайки романтичното събитие, ще отхвърлите светкавично текущите си практически задължения. Погрижете се и за външния си вид. Нека това бъде вашият сюрприз за него/нея.

 

Стрелец

 

Поведението на половинката ще предизвика буря от противоречиви чувства у вас. Въздържайте се от прояви на ревност. Преценявайте внимателно всяка своя дума, ако искате да запазите хармонията и красотата на връзката. Както знаете, счупената чаша и да се залепи, пак си остава счупена. Ако връзката ви е от скоро, то тя наистина може да завърши с раздяла. Не се отчайвайте, приемете че просто да не е бил „вашият“ човек.

 

Козирог

 

Благоприятен период както за обвързаните, така и за самотните представители на вашия знак. Първите ще видят нови и непознати до момента качества на избраника си, които ще ги въодушевят и зарадват. Що се отнася до вторите, то те ще пожънат истински успехи на любовния фронт. Не само ще спечелят вниманието на предпочитаната от тях личност, но ще са толкова привлекателни, че ще получат покана за среща от човека, от когото най-малко очакват. Единственият им проблем може да бъде, че ще им е трудно да направят избора си.

 

Водолей

 

Романтичните ви отношения през тази седмица ще бъдат почти тъждествени на идилия, ако се придържате към желанията и се опитвате да отговаряте на очакванията на половинката си. Ще си осигурите невероятно спокойствие и вълнуващи преживявания, ако му/й отстъпите инициативата. Дайте възможност на любимия човек да се „развихри“ и ще разберете какво ви свързва. Ще разберете и какво ви разделя, но като краен резултат ще се доближите много повече един към друг.

 

Риби

 

Ще се наложи да посветите част от свободното си време на битови или други практически въпроси. Един от вариантите да се виждате често с приятел/ката си е да се възползвате от предложената помощ и да разпределите задачите помежду си до колкото е възможно. Съвместният труд ще насочи търсенията ви и към други съвместни интереси, а и ще разберете до колко успявате да намерите изход от критичните моменти. Ако в края на седмицата той/тя предложи да обсъдите преживяванията, не отказвайте. Полезно е да видите още една гледна точка.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...