.

Седмичен любовен хороскоп 15 - 21 юни

Вижте какво ви очаква в любовта през периода

Седмичен любовен хороскоп 15 - 21 юни
Снимка: Pexels

Овен

 

Истински хаос ще цари в личния ви живот в началото на седмицата и това ще е, защото допускате намесата на външни хора в решенията си. Едва след четвъртък ще сте в състояние да „подредите картинката“. Тогава ще се измъкнете от интригите и ще се почувствате духовно свободни. Ако трябва да признаете някакви грешки, направете го искрено. Ще получите разбиране и снизхождение от страна на любимия човек.

 

Телец

 

Настроението ви ще е неустойчиво, приоритетите неясни, а отношенията нестабилни. Разговорите с половинката ще са изпълнени със съмнения и неразбиране. Не бързайте със заключенията и не търсете причините за противоречията само в отсрещната страна. Насрочвайте любовни срещи само, ако сте подредили мислите си. В противен случай той/тя ще остане с впечатлението, че сте егоцентрични и не се интересувате от неговите/нейните предпочитания.

 

Близнаци

 

Опитайте се да съчетаете правилно деловите занимания с личните ангажименти. Вземете инициативата в свои ръце, проявете внимание и интерес към половинката си. Повече изслушвайте, по-малко говорете и търсете начин да го/я успокоите в трудните моменти. Романтиката понякога може и да липсва, но ако заедно с любовта проявите и съпричастност със сигурност никой няма да е разочарован.

 

Рак

 

Поведението на половинката ви в началото на седмицата ще е открито и окуражаващо. Ще ви помогне да се отърсите от съмненията, които помрачават чувствата ви към момента. След четвъртък стари отношения може отново да нахлуят в живота ви. Анализирайте спомените без излишна носталгия, за да не допуснете миналото да хвърли сянка върху бъдещето.

 

Лъв

 

На любовни преживявания могат да се надяват както обвързаните, така и самотните Лъвове. Но те съвсем няма да са еднакви за двете групи. Намиращите се във връзка може да изпитат съмнения в чувствата си по някакъв повод. Овладейте емоциите и не мислете за раздяла. Що се отнася до търсещите партньор, предстоят интересни запознанства, но за трайна и стабилна връзка е рано да се говори.

 

Дева

 

Поредица случайни съвпадения ще ви разколебаят в чувствата ви спрямо половинката. Изведнъж ще забележите негови/нейни недостатъци, които към момента не са ви правили впечатление. Не е изключено да започнете да го/я сравнявате с личността от предишната си връзка, което би било голяма грешка. Правилната тактика е да „обърнете палачинката“ и вместо слабостите да сравните добрите страни. Със сигурност ще осъзнаете, че прекалените ви претенции са неоснователни.

 

Везни

 

Нищо няма да помрачава личните и в частност любовните ви отношения през тази седмица. Връзката ви ще е толкова спокойна и идилична, че на моменти може да започнете да се съмнявате в реалността й. Запазете спокойствие, приемете фактите такива каквито са, не инициирайте никакви промени. Следвайте течението, което няма да е все така равномерно. Предстоят доста по-бурни и изпълнени с динамика периоди.

 

Скорпион

 

Подгответе се за изненади през тази седмица. Половинката със сигурност ще ви засипе с неудобни въпроси още през първите дни. Вероятно ще ви обземе чувство на неувереност, дори съмнение в неговите/нейните чувства. Не бързайте със заключенията. Ще е полезно да обсъдите ситуацията с по-опитните си приятели. Гледната им точка ще е различна от вашата и ще ви подскаже как да се измъкнете без да навредите на връзката си.

 

Стрелец

 

Поведението на половинката ви на моменти ще е доста странно и може да се чувствате като в минно поле. Въздържайте се от действия, предизвикващи ревност, с цел да проверите чувствата му/й, както и от собствени прояви на ревност спрямо него/нея. И едното, и другото ще разруши доверието помежду ви и ще вкара връзката ви буквално в „задънена улица“. Разправиите никога не са били показател за искреност и любов. Те са за дребнавите хора, а вие сте широко-скроени, не забравяйте това.

 

Козирог

 

Ще се наложи да обсъждате доста въпроси с половинката си през тази седмица и част от тях няма да са от най-приятните. Не търсете категорични отговори и не се опитвайте да стигнете до „дъното на проблема“ на всяка цена. Ще запазите стабилността на връзката, ако се отървете от комплексите и подозренията си. Отношенията ви имат нужда от освежаване, което ще постигнете с въображение, а не с прагматизъм. Усетите ли, че напрежението се покачва, изненадайте половинката си с необичайна идея, която ще зарадва и двама ви.

 

Водолей

 

Разнообразни преживявания предстоят за Водолеите, които от скоро са във връзка и все още опознават характера на човека до себе си. Промените ще са неочаквани, а събитията незабравими. Що се отнася до необвързаните и отдавна обвързаните, тяхното ежедневие ще е почти монотонно. Интересът на първите към нова връзка няма да е особено застъпен, а вторите ще използват времето си предимно за изпълнение на обичайните занимания.

 

Риби

 

Придържайте се към умерена инициатива без особени надежди през тази седмица. Фактите често ще се разминават с очакванията ви, а реакциите на половинката с предположенията ви. Не се разочаровайте и не се ядосвайте, ако той/тя не оцени старанието ви или пък не реагира с ентусиазъм на предложения, които вие възприемате като интересни. Ако сте в състояние да реализирате замислите си самостоятелно, направете го без излишни обяснения. След като усети липсата ви той/тя със сигурност ще промени отношението си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...