.

4 начина, по които бирата прави мъжете по-добри в леглото

Вижте как

Ивета Иванова
4 начина, по които бирата прави мъжете по-добри в леглото
Снимка: Pexels

Бирата е любима лятна напитка на мнозина. Тя е идеална за следобедите в парка, горещите дни на плажа, излета в планината и вечерите, прекарани в барове с приятели. Освен, че е вкусна, бирата е полезна и може да направи мъжете по-добри в леглото, пишат от "Your Tango". Eто как.

 

1. Издържате по-дълго

 

Преждевременната еякулация често е резултат от тревожност и стрес. Ако изпиете 1-2 бири, вие по-лесно ще релаксирате и напрежението ще се намали. Освен това, фитоестрогените в бирата карат мъжете да свършват по-бавно.

 

2. Тъмната бира ви найстройва за секс

 

Експертите смятат, че тъмната бира влияе по-добре на сексуалния живот. В нея има повече желязо, което увеличава броя на червените кръвни клетки и кръвообръщението. Това помага на мъжете по-лесно да се възбудят и да имат ерекция по-често.

 

Снимка: Pexels

 

3. Полезна е за сърцето

 

Проучвания доказват, че пиенето на халба бира на ден намалява шанса да получите инфаркт, сърдечен пристъп или болест на сърцето. Ако пиете бира, но и тренирате често, вие правите сърцето си по-здраво и ставате по-издържливи в леглото.

 

4. Увеличава желанието за секс

 

Има бири с много различни вкусове и аромати, които са нервни стимулатори и увеличават желанието ви за секс. Това прави и изпълнението ви в леглото по-добро, защото се раздавате повече.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...