.

Според зодията: Как да преживеете раздялата по-лесно?

Ето някои съвети

Ивета Иванова
Според зодията: Как да преживеете раздялата по-лесно?
Снимка: Pexels

Разделите са трудни за всеки, особено ако връзката е била продължителна и сериозна. Периодът на възстановяване също е доста тежък, но трябва да намерите начин да се справите с лошото. Ето съвет за всеки зодиакален знак.

 

Овен

 

Те бързо продължават напред. Не стоят на едно място, не губят време. Но имат нужда да кажат последната дума и бившето гадже да разбере точно как се чувстват Овните и какво мислят. Трябва да говорят открито, да си кажат всичко и могат да продължат.

 

Телец

 

Телците мразят промените, затова да преживеят бившия и да продължат напред, ще им отнеме доста време. Трябва да се успокоят. Ще спрат да мислят за бившето гадже, когато си намерят нова тръпка. Ако не успяват, нека поне си чатят с някого - флиртът ще ги разсея.

 

Близнаци

 

Тези зодии са доста социални и приказливи. Ще обсъдят всеки един детайл от връзката, всичко за раздялата и качествата на бившето гадже с приятелите. Така разпускат и им олеква, лекуват се. Разговорите с компанията са терапия за тях.

 


Рак

 

Водни знаци са, много емоционални. Ще им бъде доста трудно след раздялата и ще са тъжни. Затова, трябва да излизат с тайфата всяка вечер, да изливат мъката си, да пият по коктейл и да се смеят с приятелите. Но първо ще прекарат няколко дни в леглото, плачейки.

 

Лъв

 

Най-добре им се отразява шопинг терапията. Лъвовете обожават да пазаруват, в крак са с модата. Може да похарчат доста пари, но ще се почувстват по-добре. Луксозните стоки им оправят настроението.

 

Дева

 

Ще преживеят раздялата, ако започнат да се грижат много за себе си и да се глезят. Трябва да си починат малко от работата, да отидат на фризьор, на масаж, да спортуват, да променят нещо във външния си вид и т.н.

 

Везни

 

Везните са оптимисти и искат да са в хубаво настроение. Но не трябва да се насилват, нека си дадат време, да проумеят какво чувстват и да не бързат да продължават напред. Първо трябва да се излекуват, иначе няма да имат успех с новото гадже. Да не се захващат с кого да е, само за да преживеят раздялата.

 

Скорпион

 

Много емоционални, чувствителни, преживяват всичко тежко. Да не се затварят в себе си, искрените и дълги разговори с приятели ще им повлияят много добре.  Така ще разберат какво се е объркало във връзката и как да продължат напред. Като направят това, ще срещнат нов човек, идеален за тях.

 

Стрелец

 

Не анализират много ситуациите, гледат да не мислят постоянно за миналото, затова сравнително лесно се справят с разделите. Не искат да гледат назад. Може да помъдреят и да станат по-силни, като опитат нови хобита и си намерят нови интереси.

 

Козирог

 

След раздяла, Козирозите искат известно време да си починат от връзки и любовни отношения. Затова, има един период, в който те не излизат с никого и се фокусират над себе си. Нека вложат енергията си в работата или ученето. Така стават много успешни.

 

Водолей

 

Когато връзката приключи, за тях това наистина е край. Не искат да си дават втори шанс с бившето гадже и го премахват от живота си. Трият номера му, махат го от социалните мрежи, не си позволяват да мислят за него. Това им действа добре - да се държат, сякаш този човек никога не е съществувал.

 

Риби

 

Рибите често са объркани след раздялата. Те са много емоционални и уязвими знаци, иска им се да разберат какво се е случило и да получат съвет как да продължат напред. Обръщат се към астрологията и различни книги, за да разберат миналото и да разсъждават над бъдещето. Когато повярват, че отново могат да намерят любов, продължават напред.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...